1prensesannesi__ annebalim senin bilmemde asko ben dogacak cocugumu babam göremicek diye cok ağladim dün 🥺
Gule12 1prensesannesi__ test yaptım pozitif çıktı 😁😁😁🙏🙏🙏🙏şükür şükür Allah’ıma rabim isteyen herkese nasip etsin
1prensesannesi__ annebalim anladim zaten canim ultrasonda isaret var sadece insAllah az kaldı bidahaki kontrolde görceksin 🥰
Gule12 1prensesannesi__ Walahi 2 gün önce yaptım silik tekarladım çift oldu bugün 2 sonra kan verecem artık
1prensesannesi__ annebalim insAllah canım benim o kadar degisik hissediyorum ki iki gündür seviniyorum ama biseyler eksik gibi hep insaallah bunuda atlaticam 🥰
1prensesannesi__ Melk_plt00 ikiside artımed degil ayni marka ikiside canim adini unutum ama M ile baslayan biseydi prospektüsünü okudugumda hcg degeri 25 umL olunca ölcer yaziyodu 😊
1prensesannesi__ QBuse1123 ben keseyi de gördüm canim testi biraktim daha nasipse bidahakine kalp atislarina 🥰🥰
1prensesannesi__ Hulo2105 ay yerim 🥰 6 haftalik olduk teyzesi kesemizi gördük hemen ertesi gün kan verince 71 cıkti 🥰😘