1prensesannesi__ Elffth_2017 saglikla kucagina al insaallah canım benim kac gün arayla kan verdin peki benim daha gecikmem yok ondan kucuk cikmistir buyuk ihtimal kizimda da adetin sonraki gunu 293 du yine benzer rakamlara denk geliyo 😁
Anneoluyorumm00 1prensesannesi__ oyy hayırlı olsun kuzum çok sevindim 🥰 aynen değerin iyi teste niye silikti ki aman boş ver sağlıkla al kucağına inşALLAH kanda çıktı ya gerisi boş ❤️
1prensesannesi__ Anneoluyorumm00 askim once kana sonra idrara geciyo ya ondandir silik olmasi bence cunku sabah silik aksam netti pazartesi tekrar test yapicam daha net olur insAllah haa bide testler ultra hassas diyo ama hassas degiller 25 hcg ile olcmeye basliyo 😂
1prensesannesi__ babygirl01 evet canim ovulasyon kullandim ama her zaman tahmin ettigim gunlerde kaldim kullanmasamda kalirmisim🥰
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ Ya bu çok güzel bir haberr çok sevindim çok şükür Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim🤲🏻❤️ Bizlerede dua et olur mu inşallah bize de nasip olur 🤲🏻
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 cok dua edicem canim benim onumuzdeki 8 ay tüm dualarım sizle olucak soz veriyorum 🥰😘
Deletedmon_98 1prensesannesi__ inşallah hemen yarın verip uçucam buralara ❤️ 3+4 benim dklfşs seninki ama seninki aşko yüksek benden önce yüksekle öğrendin sen büyük ihtimal ilk ultrasonda felan seninki gözükecek sağlıcakla gözüksünler minişler ❤️
1prensesannesi__ Deletedmon_98 belli olmaz cicegim benimde 3+6 bu gün kilom var benim asko yaa 87ydim en son gec görebilirim 🤭🤭
Anneoluyorumm00 1prensesannesi__ hee anladım canım o zaman testleri boş ver zaten kanda çıktı çok şükür, benimde biliyorsun 46 di 5 gün sonra 431 çıktı ki seninki daha yüksek pazartesiye kadar dahada yükselecek 🥰
babygirl01 1prensesannesi__ hangi gün gördünüz yumurtlamayı ve 3 gün üst üste değerlendirme oldu mu? Bende bu ay ovulasyon denedim 17 ve 18.gün yumurtlama gördüm. 18.gün gece yarısı değerlendirme oldu 19.gün zaten çatladı. Sonra değerlendirme olmadı. İnşallah bende bu ay gebe kalırım 🙏🏻🌸
1prensesannesi__ Elffth_2017 yok askim yaa sanki kan vermeye gerek yok artik pazartesi tekrar test yaparim idrar testi cok daha net ciktiysa yeter 😁 bide pozitif cikti ya pazartesi aile hekimine gidip bildirmem gerek doktor tekrar kan isterse veririm ama istemezse vermem 🥰
1prensesannesi__ Ayy kizlar ne dicem simdi benim kizim 7 bucuk yasinda hamileyken asilarimi tam oldum dogumdan sonra da asi oldum 3 5 kere aile hekimi hemsiresi demisti ki 10 sene içinde hamile kalirsan asi olmazsin 10 sene sonrasi olursa 1 kere olursun demisti
1prensesannesi__ Anneoluyorumm00 olabilir 😁 pazartesi 4 gun olmus oluyo baya katlanır benimde heralde bakalim doktor isterse veririm ama 😊