Deletedmon_98 Ecexxxxxx teşekkür ederim askimmmmm ❤️ Duacınım Rabbim sanada nasip etsin inşallah bu ay sağlıcakla kuzucum
1prensesannesi__ annebalim ben simdi annemlerdeyim yarin eve gecicem pazartesi tekrar yapcam benim son testim evde getirmedim yapmamak icin 😂
annebalim 1prensesannesi__ hadi bakalım gerçi kanda pozitif senin gerek bile kalmadı ki prenses abla oluyoooor sonunda 🥹🥹🥹
1prensesannesi__ annebalim kiz valla kopkoyu olmus daha dusunme sende etkileme kendini teston kadar pozitif ol lutfen🥰
1prensesannesi__ Merve-metin amin canım benim rabbim sana da en yakin zamanda nasip etsin insAllah cok dua edicem sana 😘
1prensesannesi__ Deletedmon_98 yaa iste simdi resim göründü cok guzel el salliyo minigim burdayim diye simdi tamamlandik bacim beraber takipettigimiz hepimiz hamileyiz 🥰🥰🥰🥰 sende kan ver 😘
Deletedmon_98 1prensesannesi__ evetttt 🥹 daha iki gün önce inşallah beraber takip ederiz dedik ve şimdi beraber takip edicez inşallah 💃❤️ yarın vericem aşkım bende kan ❤️
1prensesannesi__ Deletedmon_98 ver canim seninde guzel kan sonucunu alalım beraber ayni ana denk gelmesi beni cok mutlu etti haftalarimiz bile aynı 😂🥰😇
Elffth_2017 1prensesannesi__ hayırlı olsun cnm bende ilk 158 le öğrendim 1 ay önce kan verdiğimde 57303 çıktı 2 hafta önce kalp atışı duyduk ayın 1 ine kontrolüm var
1prensesannesi__ Elffth_2017 saglikla kucagina al insaallah canım benim kac gün arayla kan verdin peki benim daha gecikmem yok ondan kucuk cikmistir buyuk ihtimal kizimda da adetin sonraki gunu 293 du yine benzer rakamlara denk geliyo 😁
Deletedmon_98 1prensesannesi__ inşallah hemen yarın verip uçucam buralara ❤️ 3+4 benim dklfşs seninki ama seninki aşko yüksek benden önce yüksekle öğrendin sen büyük ihtimal ilk ultrasonda felan seninki gözükecek sağlıcakla gözüksünler minişler ❤️