Ftm55 Teslimenursevil yaa aynı rüyayı ben de görmüştüm sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah güzel haberler alacaksın 🙏 rüya beni o kadar etkilemişti ki uyandığımda göğüsüm ağrıyordu
Teslimenursevil Ftm55 benide çok etkiledi uyandığımda ağladım artık herşey güzel olsun isştyorım o duyguları tatmak istiyorum 🙏🏻
Smyrmz Bende dün erkek bebek doğurduğumu gördüm bu ay aşılama oldum bat 3 rabbim hayırlısı nasip eder inşallah
sasha Teslimenursevil olacak canım her şeyin bir zamanı var, elinden geleni yap gerisini rabbime birak
Derinnmom Teslimenursevil bi de ben kız bebiş görmüştüm o zaman cinsiyet belli değildi, sonra kızım olacağını öğrendim 💖
Teslimenursevil Gmzesr evet insan çok umutlanıyor rüyaydı ama o kadar iyi geldi ki banada inşallah herşey güzel olur canım
Boncukk123 Ziynetdefne16 bende aynı sekılde canım saglıklı hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama bende hep erkek görüyorum Rabbim bilir 🌸☺️
Teslimenursevil Derinnmom benim hatırladığım kadaroyla erkekti snaki tamda net hatırlamıyorum onu ama kız erkek hiç önemi yok sağlıklı olsun ban nasip olsun yeter🙏🏻
Teslimenursevil 1prensesannesi__ ayyy inanmıyorum ne güzel canım benim hayırlı olsun inşallah çok sevindim ya☺️🙏🏻
Emineelvin Teslimenursevil inşallah tez zamanda o güzel haberi alırsınız bende aynı rüya görmüşdüm ve hemen ayın sonu iki çizgiyi gördüm😌🥰🙏5yıl sonra Anne olucam Kalpden isteyince allah veriyor yeterki sabırlı olalım
Teslimenursevil Emineelvin 1 buçuk yıldır bunun için çabam inşallah yakındır o güzel haberi almak banada nasip olsun🙏🏻☺️