Teslimenursevil Rüyamda bebeğim yeni doğmuş emziriyorum göğsümde sütler akıyo annem hadi em diyorum ilk bi göğsümü sonra azda diğerini emziriyorum sonra ah canım benim annemm diyip sarılıyodum uyandığımda çok kötü oldum umarım güzel şeyler olur artık🙏🏻
1prensesannesi__ Teslimenursevil insAllah canım bende 4 ay once mememden süt aktigini görmüştüm rüyamda
Ziynetdefne16 Teslimenursevil bende rüyamda oğlum olduğunu gördüm emziriyordum çok güzel beyaz tenli bebekti sonra hamile olduğumu öğrendim 29 + 6 erkek :) işaret olabilir
sasha Teslimenursevil ah canım inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın, hiç sıkma kendini, kafan rahat olunca oluyo
Teslimenursevil Ziynetdefne16 ay inşallah o kadar çok istiyorum ki ben kız kı erkek mi hatırlamıyorum gördüğümü ama sanki erkekti gibi geliyo
Boncukk123 Ziynetdefne16 yaa hayırlı olsun bende hep erkek görüyorum hayır olsun ☺️ 15.haftadan gidiyorum cinsiyet tahmini bile yok daha
1prensesannesi__ Teslimenursevil sonrasinda guzel haber henuz alamadim toplamda 6 ay oldu nasipse bu ay o guzel haberi alacagima inanıyorum 🥰
Ziynetdefne16 Teslimenursevil insallah Allahım gönlündekini nasip eder kuzum Allahım sana da nasip etsin sağlıklı evlat amin genelde bebeğin olduğunu emzirdiğini görünce yakın zamanda bebek haberi alıyorsun insallah neye yorarsan o olur güzel yorumla içini ferah tut
Denizz22 Bende ruyamda bebegim olmus emziriyordum o ay hamile oldugumu ogrendim. Umarim guzel haberler alirsiniz
Teslimenursevil sasha kafam rahat şükür eskisi kadar takıntılı değilim ama histeroskobide oldum artık olur diye düşünüyorum🙏🏻
sasha Teslimenursevil olacak canım her şeyin bir zamanı var, elinden geleni yap gerisini rabbime birak
Ziynetdefne16 Boncukk123 hep erkek gördüm bende rabbimden sağlıklı evlat istedim erkek yada kız olsun demedim hiç ama rüyamda hep erkek gördüm erkek oldu sağlıklı olsunlar da cinsiyet fark etmez :)
Gmzesr Bnimde sabah arkadaşımın annesi aradı bu geve rüyamda hamile olduğunu gördüm dedi inşallah öyle olur dedim 🙏🏻 rüya bile olsa çok umutlandım inşallah bu ay güzel haberler alacağıma inanıyorum 🙏🏻❤️
Teslimenursevil Gmzesr evet insan çok umutlanıyor rüyaydı ama o kadar iyi geldi ki banada inşallah herşey güzel olur canım
Boncukk123 Ziynetdefne16 bende aynı sekılde canım saglıklı hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama bende hep erkek görüyorum Rabbim bilir 🌸☺️