Violetaa @_ruyaninannesi_ amin canım , bizde bir problem var benek gelişmiyor bilmiyorum ya kafam çok karışık :(
_ruyaninannesi_ Violetaa rahîm testi yaptır belki tahim darlığı var kan gitmiyor olabilirde her ihtimale baktır
_ruyaninannesi_ Violetaa Violetaa bilmiyorum canım ya baktirmadim onu doktoruna bir sor pek bilgili değilim testleri ama çevremde yaşayan var bu durumlari ordan biliyorum bnde
_ruyaninannesi_ Violetaa bende sorun çıkmadı ama benim eşimin kuzeninde iki kere düşük yaptı tiroid ten dolayı
Bbk88 _ruyaninannesi_ doz ayarlamasıni yapmazsa düşük olur troid çok önemli ama yaparsa sıkıntı olmuyor
Violetaa @_ruyaninannesi_ canım ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum o kadar artık stresliyim ki 3 . Oldu bu bide geçen yıl da adetlerim gecikirdi belki kimyasal gebelik yaşadım o zamanlarda artık farkındayım bir sorun var
_ruyaninannesi_ Violetaa bence de sen araştır kendini çok ta yipratma canım dik dur her zaman rabbim en güzelini nasip edecek
_ruyaninannesi_ babyshark__ doktor eğer sıkıntı yok dediyse yoktur bnde bilmiyorum ama eşimin kuzeni 2 ve 3 aylık olduğunda bebeğin kalbî duruyor du korkutmak istemiyorum sizleri ama doktorunuzla konuşmanız daha iyi olacaktır
2prensesannesiiii Violetaa onu bilmiyorum bende genetik test verdim geçen sene ama hatırlamıyorum nasıl verdiğimi çok geçmiş olsun🥺
babyshark__ Lavinia96 bidaha gittigimde doktoruma soyliyim gene bir tahlillere baksin gebelik kesinleşince gene kan tahlili yapılıyor dimi degerlere bakmak için
Kanatsiz_1_melek Violetaa hayir zaten kan testi kan aliyorlar ama o bölüme randevu almanız lazım sonuçlarda 1 ay sonra anca cikiyor
Kanatsiz_1_melek babyshark__ suan hatırlayamıyorum ama genel cerrahi değil onun bir bölümü var isminin bilen yazar