hayalim35 sevaldqn1 valla suniye göre çok rahattı suni aldım 24 saat sürdü fitille 9 saat sürdü ama açılmanın hızı bile önemli
sevaldqn1 Derinnmom temizlik dogurtmuyor aşkım beni sıcak su deniyeceğim artık belki öyle öyle sancım olur açılmam ilerler
Civciv_ sevaldqn1 asko merdiven in çık hurma yee squat yapp hopla zıpla😂ne fikir verem ben sana başka
Dzb sevaldqn1 ölüyom Seval hala doğuramadım 😭açılma çok zor ilerliyo sunide verdiler suyumu patlatmadılar daha, şimdi izin verdiler yürü hareket yap dediler ama sancıdan yapamıyom, pilates topu vardı odada onun üzerine oturdum ileri geri yapıyom bakalım
aminehumamoms sevaldqn1 bende doğurmak istemiyorum erkenden kesin benimkide doğar inadına sezeryan günüme 21 gün var 😫 😩😩
Umutunelifi93 sevaldqn1 benimki de asker kaçağı olarak gelecek herhalde kapıda komutan falan beklermiş oğlumun yüzünü göremeden askere yollıcam 😂😂
Hg-ygthmz- sevaldqn1 al benden de o kadar ya eltim banyoda kaydı düştü 34. Haftada 2cm açılmaya hastahaneye gitti isteseydi normal yapabilirdi tercihen sezaryan oldu kurtuldu ne güzel