Yarın 40 oluyoruz ne sancı var ne başka bir şey korkuuularr tavann sunideen korkuyorum sezaryen istemiyorum çok derin düşünceler içindeyim halim hal değil bacılar beni doğurtup atın burdan lütfen 🥹🦦

sevaldqn1 😂😂 güldürdünüz beni sağlıkla kucağınıza alın inşallah bugün yarın normal yolla ağrısız sancısız bir avazda doğurursunuzz

Benm kızım da 40+0 da şükür gelmişti buda erkek erkekler geç doğar blmem ne diolardı geçen gün kızım 40 da doğduysa heralde oda diş flan çıkarnca doğar 🤷🏻‍♀️ gecen biri burda 41+3 de doğurmştu 🙄 hareketler faln yapıomusun doğumu başlatıck harektler varmış inşAllah fayda eder 🌸

sevaldqn1 🤣🤣🤣. Bende ikinci doğumda hiç gündemde yokken doğurdum.daha gelmez diyordum bu çocuk.sanci ağrı filan yoktu.aciklik varmiydi o bile mechuldu.
        40+1 haftayken kontrole gittim bi baktım 5 sm açıklık varmış. Sancısız filan doğum katına çıktım eşyalarımı alıp.dr bı bakınca 7 sm olmuşdu bile .suyumu acmasiyla 2 saat sonra hop geldi kucagima minik kızım .şuan zilli 6 Aylik oldu bile.

sevaldqn1 Nişanim geldi demişsin kız ben seni doğurdun sandım
          İnşirah Suresi
          Elem neşrah leke sadrek, Ve vada’na ’anke vizreke, Elleziy enkada zahreke, Ve refa’na leke zikreke, Feinne me’al’usri yüsren, İnne me’al’usri yüsren, Feiza ferağte fensab, Ve ila rabbike ferğap. Bunu oku ağzından düşürme kuzum nerdesin şimdi evde mi ? Hurma yeseydin bol bol cinsel ilişki falan, yürümek merdiven çıkıp inmek sıcak suyla duş alıp ısıtıcı aç battaniye ört üstüne terle kuzum nerde oldugunu nilemdigim için yardımda edemiyorum

sevaldqn1 sevalim az daha sabret bak kendisi doğacak o 🥹 ben 40+3 de hiçbir şey yokken doğurdum pat diye suyum geldi az daha sabret güzelim🥹❤️ Bak nişanın da gelmiş geliyor yavaş yavaş 1-2 gün sabret 🥹🥹

Hahaha deli kız bekle biraz ansızın gelicek belki cumaya özel gelir haha

Youngmotherr inşallah bende doğururum 40 haftadayım dün doktor rahme uyarı verdim dedi bugün de sabaha karşı adet olacak gibi ağrım var duşa girdim geçmedi tam olarak biraz hafifleyip tekrar başlıyor sizce doğum belirtisi mi

sevaldqn1 canım aynıydık hatırladın mı 🤭şuan hastanedeyim sancım var çok bekliyoruz bakalım

Umutunelifi93 doğum belirtisi olabilir 2 gün önce bende doktora gittim benim de doktorum uyarı verdi arada agrılarım vajinada batmalarım oluyor ama sancım olmuyor düzenli sancın varsa dk tut bakalım