2prensesannesiiii Duyguss24 rahmimde kesecikler var birden çok 2 doktor baktı ikisi aynı şeyi söyledi kürtaj olacağım o keseleri bende gördüm🥺
Arzu343434 2prensesannesiiii geçmiş olsun bir aylık gebelikte kürtaj olunmuyor diye biliyorum adetle atıyorsun benim oyleydi düşük yapmıştım
Duyguss24 2prensesannesiiii çok geçmiş olsun canım een kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım ama betaya göre sağlıksız denmesi doğru degildi çünkü 24 saat bile olmadan güzel artmış ama tabiki ultrason da oyleyse doğrudur hakkında hayırlısı olsun inşallah
Violetaa @2prensesannesiiii ilk defa böyle birşey duyuyorum . Allah yardımcın olsun inşallah tez vakitte atlatırsın 😔
2prensesannesiiii Duyguss24 diğer dr da bu değerle kese görünmez dedi mol tanısı koymak için çok erken dedi kesecikler gördüğünü söyledim ne olabilir kan pıhtıcıkları olabilir dedi damar genişlemesi olabilir dedi bugün öğleden sonra tekrar gideceğim dra
Nerisnefes 2prensesannesiiii gecmis olsun canim ama insallah mol gebelik degildir gelisimi yavas sagliksiz bir gebeliktir bi yakinik mol gebelik gecirdi betanin sifirlanmasi sanirim bir 5 6 ay luyor
2prensesannesiiii Nerisnefes inşallah çok korkuyorum ama başka dr iyi şeyler söyledi hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 🙏🏻
2prensesannesiiii Nerisnefes düşmezse kanser tedavisi görmek gerekiyormuş kürtaj sonrası 🤧 başka bişeydir inşallah
lylplt canım bana da öyle demişlerdi vaktinde test vermediğim içinmiş şimdi 8 aylık oldum tam 48 saat sonra test yaptırmak gerekiyor doktorunla konuş iki gün sonra tekrar test ver eğer sağlık açısından bir risk oluşturmayacaksa
2prensesannesiiii lylplt pazartesi gününe kadar vaktim var kürtajı erteledik Dün olacaktım normalde özelde sonuç 946 çıktı devlette 1597 çıktı devletin sonucunu da gösterince durdurdu dr kürtajı benim içimde rahat etsin diye
sevcan_35 2prensesannesiiii doktor neye dayanarak boyle Bir kelime kullanabiliyor bence artık çok iyi
2prensesannesiiii sevcan_35 çözemedim ki bende 2. Gittiğim dr da iyi şeyler dedi bakalım bu gebeliğimin akıbeti ne olacak 🤧