rumeysakdag_ 1 kasımda oldum düzenli olurum bugün sabah test yaptım varla yok arasında göz yanılması mı var anlamadım sizce kanda çıkar mı kızlarrrrr
Esranur_53 rumeysakdag_ kan ver varsa cıkar gebelik varsa beklenen adet tarihinde beta hcg 100 civarı cıkiyor
Aksutilayda44 rumeysakdag_ evet gördüm silik çizgi var bence hamilesin direk git kan ver yeni gebelik gibi gözüküyor
Zynp12 rumeysakdag_ baktım şimdi resime var gibi bı çizgi var ama hemen mi oluştu yoksa bekledi mi test 5 10 dj içinde çıkar çizgi ama yinede kan verin hayırlısı olsun inşallah 🤲
hayalim35 rumeysakdag_ bn görmedim ama fotoda net çıkmaz zaten bn adete 1 gün kala kan verdim beta 166 çıktı geç döllenme yoksa çıkar bnce
--Kubra-- rumeysakdag_ ben oğlumu böyle öğrenmiştim. Varla yok arası aynen böyleydi test. Diğer gün bir test daha yapınca netleşti. Hamilesin yani
rumeysakdag_ Tunzaliee öyle yapayım o zaman şimdi tedirginim beraberlikten 4 gün sonra vermistim <0.100 çıkmıstı şimdi olmaz diye üzülüyorum emin de değilim ya
1prensesannesi__ rumeysakdag_ ben bi gölge gördüm canim kan verebilirsin ya da iki gun sonra tekrar test yap eğer varsa koyulaşir😊