Annesed Pitircikveannesi 13. Haftama girdiğim gün doktorumu aradım ve ikili geçti üçlüyü kaçırma dedi ben her yerde 11 14 hafta arası diye duymuştum ve burdada 13+ da gidenler olmuş 🤔
Pitircikveannesi Annesed Aaaa sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? Yakınında yapan bir hastaneyle konuş 13+6 ya kadar yapılıyor çok eminim çünkü yer araştırırken her aradığım hastaneye soruyordum
TugbaKE Annesed 27ekimde 13+1de kız dedi ama tam neti 3kasımda gel söyleyim dedi☺Bacak arası fln baya netti ama hazırlık yapma dedi doktorum
cansuece TugbaKE bende 20ekimde kız dendi ama 15gğn sonra gel dedi bide o yüzden 4kasımda gidicez net diyecek inşallah bakalım 😇aynıyız
Annesed Pitircikveannesi bulunduğumuz ilçedeki devlet hastanesine gidiyorum ama bu ay medical parka geçmeyi düşünüyoruz
Pitircikveannesi Annesed İstanbul Anadolu yakası mı? Bak bir çok hastanede ikili test yapılıyor ilçene yakın poliklinik ya da görüntüleme merkezlerini ara hemen randevu veriyorlar sen bi sor bu kadarlık hamileyim diye zaten olur ya da olmaz diyorlar..
Balannesi 13üncü haftamda kız olduğunu söyledi doktorumuz 23+3deyiz hala kız💖 bu arada 2li 3lü test yaptırmadım detaylı ultrasonda zaten ense kalınlığı ölçülüyo beyinede bakılıyo yani gereksiz geliyo onlar
Annesed Balannesi çevremde bunu söyleyen o kadar çok kişi var ki ama ben yaptırmazsam içimde şüphe kalıcak gibi hissediyorum 😔 detaylı kaçıncı haftada
Balannesi Annesed erkenden öğrenmek bi sorun varsa aldırabilme şansı doğuruyo sadece yani doktorum öyle söyledi 🙏🏻 Ben 2 gün önce detaylı ultrasona girdim ama normalde 20-24 hafta arası yapılıyo
Fira Annesed canım sen şeker yükleme testini yaptırma çocuğa ve anneye zarar veriyormuş Ben yaptırmadım
Annesed Fira her kafadan bi ses bazen diyorum ki eskiden doğurana kadar doktora gitmiyorlarmış ama eskiyle şimdi de bir değil . Bebeğin ilerde şeker hastası olmasını engelliyor diyende var
Mzeynepp Annesed her doktor yapmıyor.doktorun iyiyse, test sonuçlarına göre gerek olup olmadığına karar veriyor canım. Dokyorunu dinle
Annesed lkayRazgatLolu aklımdan da öyle bişey geçirmemiştim ama mantıklı cinsiyeti o kdr merak edince kız görmekte doğal erkek görmekte ☺
HazelBaskal lkayRazgatLolu tam tersi anne hisseder derler ki kesinlikle dogru ben ruyamda erkek oldugunu gormustum 👼