Annesed Tabi ki sağlıklı olsun ne olursa olsun ama meraktan çatlamak üzereyim.13+4 teyim bu haftalarda öğrenen var mııı?🤰🤔
GoNCa Annesed öğrenenler varmış diye okudum, ama burda bi formda çin takvimini duydum ne derece doğru değil bilmiyorum, yorumlarda çoğunlukla doğru olduğunu yazmıştı, sende istersen bi dene
Pitircikveannesi Annesed Canım ben ikili testi 12+4 te yaptım ama teste göre 13 haftalık çıkmıştı kıza benzetmişti. 14+4 te ultrasonda da kıza benzetti 16 haftalığız ama hala kesin bişey söylenmedi bir sonraki randevuyu bekliyorum 🤷♀️😞
TugbaKE Annesed 27ekimde 13+1de kız dedi ama tam neti 3kasımda gel söyleyim dedi☺Bacak arası fln baya netti ama hazırlık yapma dedi doktorum
Sultan67 Gurbettebianne ya ben şuan 15+6yım ayın 6sında özel hastanede randevum var cinsiyeti ögrenebilir miyim acaba ?
Pitircikveannesi Annesed Öyleymiş ama daha da kesin olsun diye 17 kasıma kadar beklicem çünkü her gittiğimde göstermedi ya da net değil denilmesi sinir bozucu😞
PrensAnnesi Annesed aynen canım ben 17 de net bir şekilde öğrendim benzetme falan yapmadılar. Ablam 14 de benzetme yaptılar ve yanılma payı çok oluyo en iyisi 16-17 yi bekle
Fira Turkiyede Tam 4ayinda cinsiyeti söylüyorlar ben Azerbaycanda öyrendim cinsiyetini 3ayinda kız dediler şimdi 6ci ayimizdayiz Çok Şukur kizimla 🙏😊yine kiz diyorlar yani 4ay da söylüyorlar doktorlar❤
Annesed Fira sağlıcakla kucağınıza alın bende 8. Haftamda rüyamda kız bebek gördüm bakalım hayırlısı 🙏
Fira Annesed insAllah❤Allah sizede sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Amin bende kız bebek görmüştüm rüyamda ve birde bana çilek veriyordu 🍓😊rüyalar doğru bence
Pitircikveannesi Annesed Hadi İnşallah canım ya🙏😂 İkili test yaptırdın mı genelde oradaki yapılan tahmin doğru çıkıyor diye duymuştum?
Gurbettebianne Annesed yı gayet normal anlıyorum seni 😊 benimde muaynem 13.haftaya denk gelmişti ;Dr dediğim ilk şey ; önce kalp atışı 💓 sonra cinsiyet noluur dedim 😊merak işte .Sağlıklı olsunda kız erkek hiç bir önemi Yok canım , ben birde hamile oldumu öğrendiim an hissetmiştim ve çıktı 🤣
Annesed Pitircikveannesi 13. Haftama girdiğim gün doktorumu aradım ve ikili geçti üçlüyü kaçırma dedi ben her yerde 11 14 hafta arası diye duymuştum ve burdada 13+ da gidenler olmuş 🤔