Oznr hicimm 27 de bende 9 almistim 40 a kadar 3 kg daha aldim o kadar.yani son 3 ayda 3 kg aldim bunyeye gore değişir
hicimm Oznr çok iyi moral oldu bana.😁 Biraz daha dikkat edeyim en iyisi fazla almamak için yoksa zorlanıyormuş son aylarda insan kilo aldıkça.
Omerhatice hicimm çok sık ve her oturusda az yiyordum canm 7 8 öğün ama her bir ogunde birinde bi tabak yemek birinde bi kase çorba Briinde az ekmek arası tarzinda az ama çok sık yiyordum he bide atistirmalik arada abur cubue elma vs. Yiyordum
hicimm Omerhatice çok iyi kilo almışsınız. Bende öyle beslenmeye çalışayım en iyisi. Son aylarda ağırlaşmaktan korkuyorum açıkçası bel ağrısı v. S
Muhammedamine hicimm 37 haftalık hamileyim aksine 2-3 haftadır kilo alımım durdu zayıflıyor gibiyim bebek kilo almaya başlıyor fazlasıyla
hicimm Muhammedamine demekki herkeste aynı olmuyor. İnşallah bende öyle olurum bevek kilo alsın ben almayım.😊🤭
Omerhatice hicimm az ve sık beslenirseniz bisey yapmaya gerek kalmaz cnm son haftalarda kilodam olmasada odemden daha cok sisiyor insan ben son 2 hafta cok sis hissetmiştim kendimi ona yemekde kar etmiyor tabi ama dogumdan sonra hemen geçiyor ben 48 gunluk dogum yaptm 1 kilo fazlam kaldi 😊😊
Gzmocl hicimm bulundugum yerde tek doktor varda oda izinde onun yerine doktordan memnun kalmadim doktorumu bekliyorum belkide gelince doguma alir😂😂
hicimm Gzmocl inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏 bende o günleri görmek için sabırsızlanıyorum 🤭
deletedmom6295 hicimm kişinin bünyesi ve beslenme alışkanlıklarına bağlı değişiyor. bebek son ayda özellikle haftada 250 gram kadar aldığı için sadece bebekten dolayı bile 1 kg değer artışı oluyor. rahmin hacmi göğüs hacmi suyunuz derken kilo alımı bir tık daha fazla oluyor.
hicimm deletedmom6295 çoğu kişiye göre kıyaslıyorum kilo almışım 😭. Bir yandan sağlık olsun diyorum. Annem sağolsun yemekleri yağlı yapıyor boğazına düşkün kahvaltıdan 3 saat sonra acıkıyor ben yemiyorum yinede ama annem evde olunca zorluyor beni. Dikkat etmeye çalışıyorum bir yandan. 😊 İnşallah iyi bir kiloyla bitiririm..
Bittersweet hicimm evet ama bebek de son aylarda daha fazla kilo aliyor ve vucutta odem falan oluyor illaki onlarin da etkisi vsr
deletedmom6295 hicimm başlangıçta çok hızlı gidip son ayda kilo bile verenler okudum burada gerçektne bünyemiz çok garip😊
eaciftci hicimm azaltma bence bu mevsimde meyve yemek.iyidir ne güzel bol.vitamin alıyorsun en güzel atıştırmalık ben meyve yiyemiyorum çok midem yanıyor süt icebiliyorum sadece
hicimm eaciftci Allah kolaylık versin mide yanması zor. Evet ben bol meyve yemeye devam edeyim zaten salgın hastalık çok oluyor en azından vitamin alırsam bünyem zayıf düşmez 😊
Deletedmom58 Bence biraz bünyeyle alakalı ben çok yürüyüş vs yapamıyorum. 19.haftadayım 3 kg falan aldım aslında. Ama bazı günler tartıda olduğumdan 2-3 kg fazla çıkabiliyorum sanırım dönem dönem ödem şişkinlik vs yaşıyorum. O yüzden sabah kahvaltıdan önce tuvalete vs çıktıktan sonra tartılarak takip ediyorum en başından beri.
hicimm Deletedmom58 bende de oynama oluyor ama sizin kadar değil. Ödemde vardır muhakkak. Sanırım bünyem hızlı kilo alıyor ondan böyle oldu.
Bskrt hicimm 28ekadar 11 kilo aldım 8 kilosunu 16. Haftadan sonra bi anda aldm🤦♀️ 33üm şuan 5 haftadır 1 kg almışım hemde iştahlıyım Bence aşırı yemeyince son aylarda bebeğe gidiyor daha çok anne çok almıyor
hicimm Bskrt bende 20.haftadan sonra bir anda aldım kendime şaşırdım. İnşallah daha fazla almam 🤭 bebeğime gitsin.
EbruAA 30la 34 arası 3 kilo almışım bende 800 gr bebek almş en hızlı aldığım hafta aralığı bu oldu doğuma kadar 3 kilo daha alsam maksimum die dua ediyorum. 11 kilo oldu şuanda toplam
Glcdmrdmr hicimm Karbonhidrat ve paketli gıda tuketmeyin gereksiz kilo almıyorsunuz o zaman bol bol yoğurt ve yeşillik ceviz kuru üzüm badem fındık fıstık yumurta bunlar bebeğe kilo yapıyor ben 1 ayda 1 kilo aldım boyle beslenerek 800 gr bebeğim almış 200 gr ben almisim 😁