Havvaelmas Emineyakar inşallah hamileyimdir ya kan testi yaparim bir hafta beklemek istiyorum ama kan testini yapmak için üzülmek istemiyorum ilk defa zaten geçiktim.yarin 4 gundür geçikmişim
Btldrcn Havvaelmas sizle aynı durumdayız gecikme olarak ☺️bende Perşembe yada Cuma’ya kadar bekleyip kan testi vereceğim hiç bir belirtim Yok sizde var mı ?
Havvaelmas Btldrcn bende belirti var bel agrisi bas agrisi sürekli uyuma isteyi gogus lerimde hasaslaşma karın agrim halsizlik var
Havvaelmas Kızlar bu sabah adet oldum ama sancıdan duramadin ayaga kalktim midem bulandi kustum agzimdan az birsey kaan da geldi.biraz uyumaya calıstım tekrar ayaga kaltim yere düştüm bayılmamamk icin derin nefes aldim acaba ne olabilir .kuzenim 5 aylik hamile o hamile oldugunu anlamamis iki kere adet oldugunu soyledi sonrada bayilacak gibi olmus hastaneye gittiginde hamileymiş düşük tehlikesi oldugundan kan görmüs acaba benimki ne olabilir 😷kızlar gercekten çok kötüyüm allah yardım etsin herkesi
Selinnnce Havvaelmas canim gecmis olsun bi doktora git istersen burdakiler bilemez sana teshis koyamaz hic birimiz doktor degiliz :/ bi doktora git insallah biseyin yoktur