meryemefem hayır anlamadım adet günü öğrendim hamile olduğumu üç gün sonra hafif kanamam başladı değerlerim güzel artıyordu 24 ile öğrendim iki gün sonra 67 iki gün sonra 124 falan oldu kanamam olduğu için düşük önleyici verdi doktor daha sonra 8 gün sonra kontrole gel normal artarsa keseyi görürüz dedi 2 bine ulaşmış olur dedi bı gittim kese görünmedi 600 lere kadar çıkmış değerim dış gebelikten şüphelendi iki gün sonra tekrar kan verdim 900 lere çıktı tekrar iki gün bekletti kan verdim 1300 lere çıktı az arttı hep doktor emin olmak için iki gün sonra kan istedi ve 1900 lere çıktı ama kese yoktu değer de az artıyordu tüpler temizdi kürtaj dedi sağlıksız gebelik dedi değerim 1900 lerdeyken kürtaj oldum ve bı hafta sonra değerim düşmesi gerekirken bı baktılar 3 binlere çıkmış ve sağ tüpte odak göründü dediler dış gebelik 12 gün hastane de yattım ilk doz iğne etkili olmadı 5400 e kadar çıktı değerim 2. Doz iğne de 4800 lere düştü ama yeterli değil diye 3. Doz iğneyi de vurdular bu arada iğneleri 3 gün arayla olmak zorunda kaldım düşmediği için değerler 3. Doz iğneden sonra 2600 lere düştü ve taburcu oldum 2600 den sonra sıfırlanması 1 ayı geçti hemen hemen uzun oldu ama süreci aciklamak istedim 😔