gdaslik Sab16 ama bu sağlıklı bir bebek sahibi olabilmek için gereken bir süre. Hatta o dönem kızılay araçları oluyor ya onlara gidip kan vermek istiyorum ama 3 ay önce metotreksat iğne oldum demiştim en az 6 ay kan veremezsiniz demişlerdi. Yani bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.
Sab16 GncK çok büyük moral oldu bu bana benim daha çok yeni 18 Ekim de oldum iğne 1 buçuk ay oldu daha bende bı an önce tekrar bebiş düşünmek istiyorum 😌🌸
Sab16 Lavinia96 ya inşallah bana da çabucak geçer rahim filmi bende istiyorum 😌 gerçekten kimse anlamıyor anlamaya bile çalışmıyor tek başıma atlatmaya çalışıyorum süreci ve gerçekten yıpratıcı bı süreç hala hastane günlerim gözümün önüne geliyor 😔 ve tabi tekrar etme durumu yüksek olduğu için o da tedirgin ediyor beni nasıl berbat durum ki önceden önlem alma tedavi olma durumunda yok keşke olsaydı bı tedavisi 😔
NHYavuz Sab16 merhaba öncelikle gecmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın, ben de bugün yatış yaptım igne vuruldu , aynı anda iki kalçamdan iğneyi yaptılar, size de oyle mi yaptılar
Rukoss NHYavuz evet canım bendede iki kalçadan 100 doz vuruldum 500 lerdeydi değerim düşmedi 2 .vuruldu çok şükür bir ay sonunda adet oldum
Sab16 NHYavuz size de çok geçmiş olsun evet aynı anda iki kalçadan yapıyorlar hangi hastanede yatıyorsunuz
Tysem29 benimde değerlerim çok güzel artıyordu 2288 değere kadar cok güzel ilerledi bu değerle keseyi rahimde görmemiz lazım dediler baktılar kese yok sol tüpe yakın bi odak var dediler sağlıksız dediler kürtaj oldum değerlerim hızla düşmeye başladı 2288 den sonra 1000 e sonra 500 ve 200 düşerek devam etti dış gebelik değil sağlıksız dediler nasıl bisey ben anlamadım
NHYavuz Rukoss bakalım inşallah benim de düşer normalde ameliyatla alınması gerekiyor ama genc ve çocuksuz olduğum için once ilac denemek istediler bi ihtimal düşerse diye inşallah düşer yoksa tüpümün biri alıncak
Mommys20 Sab16 canım bence tamamen nasip meselesi ben geçen sene temmuzda geçirdim 5 ay korundum bu sene ocakta denemeye başladım haziranda hamile olduğumu öğrendim şu an 33. Haftamdayım nasipte varsa zaten doğcağı gün belli bebişlerimizin o yüzden hiç kasma doktorun ne kadar korun derse korun sonra denemeye başla
Sab16 Mommys20 dış gebelikten sonra herhangi bi test yaptırdınız mi acaba hani hsg gibi ya da başka bir test
Rukoss NHYavuz canım yeri belli olmadığı Sürece ve kanama olmazsa amaliyat yapmazlar bende 13 gün hastanede yattım 1 ignenin 4 günü değerim yükseldi 7 günde %15 düşmezse ikinci iğne vuruluyor ikinci iğne vurdum 4 günüm değerim %27 düşünce eve gönderdiler tam 1 ay sonra da adet oldum ama 6 mm kis oluştu bende
Rukoss NHYavuz ama kendini hiç korkutma hastaneden hiç çıkamayacak gibi bir düşünce oluyo sürekli tansiyon falan ölçtukleri için korkma hiç eğerki bıçak sapması gibi ağrın olmazsa çıkarsın 1 haftaya
NHYavuz Rukoss bunlar olurken bebeğiniz kaç haftalıktı bana normalde direkt ameliyat olman lazım dediler
NHYavuz Rukoss benim de 6 haftalık ama betam 5300 , ikinci günüm igne vurulalı ama bir değişiklik yok
Rukoss NHYavuz ilk iğne vuruldugun gün değerim 400 falandı 4 gün 590 oldu 7 gün 580 oldu diye ikinci vuruldu
Rukoss NHYavuz iğne seninde çok canını yaktı mi sıvıyı bosaltirken açıdan ağladım zaten sonra böbrek ağrın falan çok oldu
NHYavuz Rukoss çok yandı hem dee aynı anda iki tane vurdular bi de ben de çok ağladım valla bi de ziyaretci saatiydi cok duygulandım sinir boşalması yaşadım
Rukoss Tysem29 evet canım ilk kürtaj oldum cumartesi günü pazar değerim düşmedi tüpte olmadığı için pazartesi de iğne