Sumeyyactnky [silindi] eczane teknikeriyim sizin hesapladığınız gibi olmuyor sistem zaten uyarı kodlarını doğrugirdikleri zaman kaç kutu alabiliyorsanız otomatik adedini düşürüyor 4 kutu aldıysanız sistemede 4 kutu olarak girilecek bunu içiniz rahat etsin diye 2 kutuyu iade götürdüğünüzde ilaç yada reçete çıktımı alabilirmiyim diye sorun insanlık hali dalgınlık olur böyle şeyler yaşanabilir kafanızda soru işareti kalmasın
[silindi] Sumeyyactnky ya hani nasıl yaparlar fln değil sorun tabiki olabilir sadece her gün kullanmak zorunda kaldığım ilaç konusunda mağdur olma ihtimal beni korkuttu olur ya geri verdiklerim sisteme düşmez vs diye girdim der sistemde düşmez fln bu defa ben sıkıntı yaşicam
[silindi] Sumeyyactnky yani şuan ben 9 kutu almış görünüyorum bunun 5 ini geri verdiğimde sisteme işlicek ve ben 4 kutu almış olarak görünüceö doğru mu ?
Sumeyyactnky [silindi] evet aynen öyle reçete çıktınızı yada ilaç bilginizi güncel haliyle isteyip ordan da teyid edebilirsiniz 😊
[silindi] Pamuk sanırım onu dr ayarlıyo ben sadece randevulu olan doktoruma gittiğim halde aşagıda 3 dr yazıyoru belki de birbirlernden haberi var bu konuda
Mucizemses Kızlar şimdi ben 2 gün önce rapor çıkarttım kadın doğumdan daha yeni kullanmaya başladım iğneyi o yüzden çok bilmiyorum raporu doktor 9 aylık yazmış bitiş tarihi ağustos olarak girmiş ama ben yinede 3 ayda yeniletmem mi gerekiyor
[silindi] Mucizemses canım ben kalp damardan yazdırdığım için aynı kurallar kadın doğumcunun yazdığın rapor içinde geçerli mi bilmiyorum ama ücret çıkmadı mı kadın doğum raporu ile
Mucizemses [silindi] çıkıyormuş canım yüzde 20 sini ödemiyormuş raporum çıkana kadar 1 kutu aile hekimim verdi eczaneden henüz gidip almadım
[silindi] Pamuk halledebildin mi canım ben raporu yeniden çıkarttırıp 9 kutu yeniden reçetelendirdim eczaneye öyle gittim o reçeteyi iptal edip yeni reçete ile 9 kutu almış oldum ücret de çıkmadı
[silindi] Pamuk neyi bahane ediyo Benimki de baya sorgu sual etti neden kullanıyosun kadın doğum ne dedi vs vs bi sürü şey ama yazdırdım ne kıymetli ki asla bi yazmak istemiyorlar nedense
[silindi] Pamuk aynı şeyi mi öne sürüyolar o test önemliymiş ama gerçekten yani elinde olması önemli gerçe bişey değişmiyo bazen çünkü bu genlerden düşük olmaz modunda konuşuyoşar da oluyo işte
Mucizemses Pamuk bende genetik bütün testlerimi yaptırdım ama pıhtılaşma çıkmamış 2 tane de kalp durması olduğu için önlem amaçlı verdiler ama bunun içinde diğer bölümler rapora sıcak bakmıyor
[silindi] Mucizemses yanlış bilmiyorsam raporlada yüzde 20 sini ödemiyo kadın doğum yazınca net bilmiyorum tabi
Mucizemses [silindi] ya zaten raporsuz direk 1 kutusu 950 lira dedi eczacı ne kadarını ödeyecek bakalım artık bu ay mecbur alırım ama 9 ay için mecbur başka bölümlerden rapor için uğraşcam
[silindi] Mucizemses sizin de genetik testinizin sonucu temizse zor çünkü benim 3 gende olmasına rağmen zor yazdırdım
Mucizemses Pamuk raporum çıkana kadar aile hekimimin elinde varmış o verdi daha gidip eczaneden almadım ama raporlada olsa bi miktar ödersin dedi eczacı
[silindi] Pamuk hıı ozmn durum farklı cümle genetik testiniz de temizmiş benim 3 genimde olmasına rağmen iğneyi anca yazdırdım