GamzeTopluKk [silindi] 3 aylık yani 9 yazabiliyorlardi en fazla ama sistem değişmiş , gebelik ve diğer hastalıklar için % oranında fark çıkıyor. 3 kutuya dediğim gibi 350 liraya yakın mebla çıktı , 9 kutuyu sen düşün
Pamuk GamzeTopluKk Tabi gebelerin hepsi zengin ya ona para al buna para al. Yok folik asiti yok multivitamini hersey dünya para.
GamzeTopluKk [silindi] daha önce ücretsiz aldığınız kodu yazmalı raporda 3 Dr onaylı olmalı e imza şeklinde onayladilar benim raporu
[silindi] GamzeTopluKk benim şuanki raporda da altta 3 doktor yazıyo kağıtta imza yok ama büyük ihtimalle e imzalıdır o da 3 doktor var ama sadece okdr dimi bide aynı koddan yazdırıcam ama netten baktığım ve eczacının dediğine göre idame devam kodu ile yazması gerekiyomuş bilginiz var mı
[silindi] Pamuk sorma doktorum gebeliğin sonuna kadar kullandırmayı düşünüyorum diye elenatal 2 diye bi vitamin yazdı 1 aylık 220 şuanki fiyatı
GamzeTopluKk Pamuk balık yağı 450 TL ,magnezyum 250tl iğne için kutu başı 100 küsur ödeme çıkınca aylık çok rahat 1000 TL bütçe ayırmak lazım ki bu zmaanda öyle bir lüksümüz yok
GamzeTopluKk [silindi] eğer 3dr imzalı ve ücret ödenmeyen kodlardan oluşuyorsa ödeme çıkmıyor, kadın dohum Dr yazsa sadece onda yüzdelik çıkıyor
Pamuk [silindi] Ben hem serklajliyim hem gebelik sekeri var bir suru sey kullaniyorum odediklerimi sen dusun.Yarin bende gidecem insallah hallederim rapor işini.
[silindi] Pamuk benim kodu göster istersen çünkü ben 15 tl dışında hiç ödeme yapmadım ama öncesinde kadım doğum yazdığında kutu başına 80-100 çıkmıştı
Pamuk GamzeTopluKk Bende vejeteryanim balık yağı,d vit,multivitamin,oksapar,progestan ve daha birçok ilac o kadar yüksek tutuyor ki….
Pamuk GamzeTopluKk Ben yarın 3 doktoru nasıl yapcam? Göğüs hastalıkları ve dahiliye de randevum var yarına.
GamzeTopluKk Pamuk kadın doğum Dr yaziyo kurulda kim varsa onu , 2 kadın doğum Dr ve 1 dahiliye Dr u imzası var benm raporda
[silindi] Pamuk sanırım onu dr ayarlıyo ben sadece randevulu olan doktoruma gittiğim halde aşagıda 3 dr yazıyoru belki de birbirlernden haberi var bu konuda
[silindi] Pamuk halledebildin mi canım ben raporu yeniden çıkarttırıp 9 kutu yeniden reçetelendirdim eczaneye öyle gittim o reçeteyi iptal edip yeni reçete ile 9 kutu almış oldum ücret de çıkmadı