Gulnar_Sattarova Tunzaliee Prosgestron uşaqlığın daxili divarını qalınlaşdıran hormondur. Uşaqlığın daxili divarı qalınlaşmalıdır ki, uşaq orda yapışıb qala bilsin.
Abdulzade Tunzaliee salam can məndədə ilk başlarda progestron hormonu az idi həkim dərman yazdı (yəni şam) hələdə istifadə edirəm, deyəsən mənə ilk dəfə demişdiki sarı cisim balacadı falan ondan sonra çox şükür hərşey qaydasındadı, Allahın izni ilə səndədə yaxşı olacaq🙏🏼
Gulnar_Sattarova Melodimm Şükür yaxşıdır her şey🙏🏻 Allah her kese övladınıı sağlıqla qucağına almağı nesib etsin
Fatima1992 Melodimm mende keyserdi. Ciftim awagi idi . Indi biraz qalxib. Riske atmaq istemirem . Keyser olacam. Sizde bes
Gulnar_Sattarova Melodimm Var biraz ancaq dözülmez deyil. İlk defe yerimek çox çetin geldi mene, ayağa duranda gözüm qaraldı, ses flan eşitmedim 2 deqelik. Sonra oturub özüme geldim, durub gezdim bir az. Bir de gece yatanda ağrılar olur
Gulnar_Sattarova Melodimm vurulur amma tam sıfıra enmir ağrı, yara yerinde ağrı olur. Gülmek öskürmek olmur
Sabishh Salam qizlar söz sorusum sizden, üreyim toyuq paşteti isdəyir ama bezileri diyir olmaz bilmey isdeyirdimki hamilelikte yemey olar ya yox? Bilen varsa cavqb yazindq xaiş
FirayMursal Sabishh Salam. Men ilk hamileliyimde yemiwem,bir problem olmayib,indide yeyirem. Gun erzinde 1 dilim corek pawtetle duwunurem zerer vermez.