LavinsMom Tunzaliee 1 ci trimestra gore az gosterir . Nese qebul edirsiz progestron derman sam falan?
Tunzaliee LavinsMom hele bugün analiz vermişem hekimi gözdüyürem desin. Ne demekdi heç anlamıram bu progestron nediki?
LavinsMom Tunzaliee progestron dölün yerlesmesi inkisafi ucun lazim olan hormondu. Mendede az idi dermanindan samindan iynesinden yazdi hekim etap etap yerine geldi.
Gulnar_Sattarova Tunzaliee Prosgestron uşaqlığın daxili divarını qalınlaşdıran hormondur. Uşaqlığın daxili divarı qalınlaşmalıdır ki, uşaq orda yapışıb qala bilsin.
LavinsMom Tunzaliee ozde yagli iynedie heftede birdefe vurulur yerin gerek yaxsi yaxsi masaj edesen dehset biseydi . Yaxsi vurulmasa otura bilmirsen. Bapbalaca iynedi halbuki 🤣
Tunzaliee LavinsMom oy daa😂 iyneden ele qorxuram esasda yan iynesinnen qoluma vuranda rahat oluram tekce
LavinsMom Melodimm yoo hekim mene evelden xeberdar etdiki evelce isit ele vur. Sorada en az 10 deq masaj ele cekme elivi. Mama vurdu mene men iyneden qorxuram yan iynesnden 😄 bidene mamaya guvenirem. He hecc bir qramda duyunlenmedi inansan 😄 5 dene vurdurdum
Melodimm LavinsMom Masaji elətdirdim məndə.Ama deyirler ağır iynə idi səndə.Antibiotik vurdurdum.Her gün gündə 2 dəfə.Mene çox vuruldu bəlkə ondan oldu.Mende mamaya vurdurdum.Basqa adamdan qorxardim😂🤦🏻♀️
LavinsMom Melodimm onda basqa sey vurdurmusuq men vurdurdugum agir iyne idi deye heftede birdefe vurulurdu, yagli iyne idi. Cekilmeside o qede cetn idi evelce isidilirdi. Yoxsa cekmek olmurdu 😄 ama dehset yandirirdie vuranda ayagim tutulurdu
LavinsMom Tunzaliee allah komey olsun. Ele duzelen seydi demek olar hamiya bu deqe yazilir progestron dermani falan. Sam hansindandi bes