Tunzaliee Qızlat bugün hekime getdim herşey yolundadır keseni de gördüm çox şükür Allaha🥹 2 hefte sonra da ürek döyüntülerine gedecem
Tunzaliee gula_09 mene hekim cofe bele içmeye icaze verdi dedi ıhLamurda içe bilersen yeni herşeyden az miqdarda
Tunzaliee Melodimm çox sağolunn. İnşAllah ürek seslerini de eşidim. Adam burdan çox şey oxuyur düşür stresse
umudumhicbitmez13 Tunzaliee isder qirmizi olsun isdersede qehveyi bu tonlarda lekelenme olanda hekime yazmalidir
Emineelvin Tunzaliee məndə səni kimi gülürdüm bacı 😂deyirdim məndə heç bir hamiləlik hissi yoxdu 6həftəm tamam olandan sonra günüm qara😁😂ereksiya bulanma kusma mədəyanması 13+3əm hələdə davam edir
Nnnnn2402 Qızlar getdim həkimə dölün ölçüsü 5 mm hematoma 3 mm qorxuludu? Bide çehrayı axıntım var? Hekim derman yazdı deyir normaldı dermanları qebul et uzan çoxlu keçecek yene de narahatam
LavinsMom Nnnnn2402 menim emimqizinda olmusdu hematoma. Progestron sam yazmisdi falan sonra getdi duzelmisdi. Ama diqqetli ol agir is gorme uzan ele dincel
Melodimm Nnnnn2402 Məndə var idi hematoma.Sonra keçti şükür.Dermanlari vaxtında at.Uzan dincel.Agir qaldırma.
umudumhicbitmez13 Nnnnn2402 nie narahat olursan hekim deyirse herşey yaxsidi fsoda😊💞mende de olurdu sam qoydum kecdi
Nnnnn2402 LavinsMom he mene de yazıb şam iynə dərman progestorona aid prosta çəhrayı axıntım var hələdə ona narahatam həkim deyir normaldı keçib gedəcək axıntı da