Tunzaliee Nuriay eslinde sprial bele 100% deil. Heçne 100%lik qorumur. Yene de qan verin deqiq bilin hamilesiniz ya yox
Nuriay Tunzaliee men testde gormeden hecvaxt qan vermemisem nadir hallarda olurki testde cixmaz qanda cixar. 5 hamilelik kecirmisem sadece ilk hamilelikde ilk testde qipqirmizi gormusdum ondan sonrakilerde hemise silik gormusem eger testim qizarsa o zaman qan verecem . Umid edirem yanilaram
Kenan1403 LavinsMom əksinə yeyin ki rahatlıyın. Necə yəni hamilə adama onu bunu yemə demək mu olar? Uşağı düşünün ac qalır o🥺
LavinsMom Kenan1403 yeyirem can bugun yemisem yaxsiyam. Ozumde pis oluramki yemirem hereketi azalir edir strese dusurem daha da qasiniram. Alergiya hekimleri bizde beledide birsey bilirler yeme. Elebil tek qida iledi. İnanki bugun herseyde yemisem qasinmam ara sira oldu deri hekimin yazdigi spreyi vururam qasinan yerlere onlada sakitlesirem. Basa dusmurlerki bu usag ceki alir orda doguma son heftelerdi aciyir insan🤦🏻♀️
Kenan1403 Elli98 ayyy məndə də 10 yanvara düşür maksimum tarix. Ama erkən doğum riski var məndə. Sancı zad çoxalıb elə deyəsən məndə də sizin tarixlərə düşəcək. Bəlkə də tez. Xeyirlisi İnşAllah🙏 yeni il hədiyyələrimiz yoldadı))
Elli98 Kenan1403 Can Allah sağlıqla qucağınıza almağı nesib etsin inşAllah bəli tam 10 una düsür mənde yeni ilk süprizi etmək istedim 🌸😻😅 1 yanvar danışdıq
Melodimm Nuriay Salam♥️Spiralla hamilen qalanlar olub.Siz yenədə testleri edin diqqətlə.Baxin görün teste tündləşmə olacaq gündən günə ya yox.
Kenan1403 LavinsMom hə həkimlərin hər sözünə inam yoxdu mənə də 7 ci ayımda doğacağsan get yat xəstəxanada dedilər getmədim. Pessari taxaq dedilər ona da yox dedim. Şükür ki qaydasındadı hərşey. Bu həftələrə necə çatmışam inanmırlar hələdə😂
Nuriay Bu arada xanım 0 aydan 1 yaşa qeder usaqlar ucun çox gozel deri ayaqqabi sehifem var. İsteseniz girib baxarsız. Sehifemin adı ( tada_baby_shop
Abdulzade Qızlarr hamilə ola ola qrip olanınız var? Nə edirsiz? Mən bu gündən qrip olmuşam amma sadəcə baş hissəm, burnum axır boğazım qıcıqlanır. Dərman içməyə qorxuram ancaq təbbi şeylər yeyib içirəmki sağalım bəs sizlər nə edirdiz?
Melodimm Abdulzade Dərman atmaq olmaz.Men olmuştum ballı limonlu iliq su içtim.Zogalli çay içtim.Isti çaylar iç dedi həkim.Siz həkimə deyin yenədə.Gorun ne məsləhət görür o.
gula_09 Abdulzade hal hazırda qripəm, həkimim burun tutulmasına aquamaris, birdə duzlu su ilə qarqara boğazı strepsils dedi edim