Melodimm zeyds_mom Deyəcəksən hər postun altında yorumu var😂😂😂🤣Adam vaxtını keçirir burda neyləsin🤣😂😂
bebisliozlem Tunzaliee konuyla alakasız ama çok güzelsiniz, en güzel Türk kızları sizde diye düşünüyorum ben🥹🫠 keşke bende Azerbaycanlı olsaydım🫣🥰
zeyds_mom bebisliozlem canim yaa 😄 cok sekersin. Ama simdi bazi kizlarimiz birbirine benziyor ayni sizdeki gibi estetik meraklisi olmus cogu kisi . 😄
S24_U30_M_21 Tunzaliee Tunzaliee Salam gözel Analar 29 hefde oldux her gün bir başka gözel ve çetindi Allah isdeyen butün qadinlara nesib etsin 🤲😍 Tunzaliee
Elli98 Melodimm 38 ci hefte 27 dekabrda tamamdır.Mən 1 yanvar istedim o vaxta inşAllah sağlıq olsun🙏🏻🥰
Kenan1403 Elli98 ayyy məndə də 10 yanvara düşür maksimum tarix. Ama erkən doğum riski var məndə. Sancı zad çoxalıb elə deyəsən məndə də sizin tarixlərə düşəcək. Bəlkə də tez. Xeyirlisi İnşAllah🙏 yeni il hədiyyələrimiz yoldadı))
zeyds_mom Melodimm hee vaxt kecmire. Bide bu qasinma zehirmara qalmis birteher edir meni. Evel deyirdim gelen il ejdaha iline dogum indi diyirem en tez kesr vaxti hansi dusurse onda eleyin 😂
Elli98 Melodimm Həm o həmdə çoxu dedi axır gunler sonradan çox problem yaradır ondan həmdə yeni ili yola verib rahat rahat😅🤗
Elli98 Melodimm Mən evvelceden danışmşşdım😻 demişdi o tarixe coxu salmaq isteyir oncəlik istekdir .Ona gore razı oldu