Eylulpera Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.. Rabbim sabır versin inşallah çok üzüldüm iki bebeğimi kaybettim sizin ne yaşadığınızı içimde hissettim çok zor 🥺
YG07_07 Deniz90- hayır gebelik şekeri çıkmadı herşeyim çok iyiydi bütün tahliller şeker olsun herşey güzel gidiyordu
Tugceeeesss YG07_07 ahh ahhh canımmmm bu durumda sana hiçbir şey demek istemiyorum ne desem boşş çünkü ben kaybedeli 1 yıl olduu 32 haftalık bebeğimi yavrumu toprağa koydum kucağıma almayı beklerken minik mezarlığı oldu dün gibiii hiç ama hiç unutmuyorum doktora gidiyorum her şey yolunda 3 gün sonra hareket hissetmiyorum tekrar doktora gidiyorum kalp atışı yokk dünyam başıma yıkıldı nasıl yok nasıl nabız alamayız biraz daha sinleywlim diye kaç kere yalvardım ağladımm ama olmadıı geri gelmedi ani ölüm trafik kazası gibi düşün dedi doktor kalbi durduğu an bile gelsen bir şey yapamayız dediii karar vermelisin foğumuna normal mi sezeryan mııı beni bayıltın görmek istemiyorum yoksa bırakamam onu dediimm kopamam ondan ama şimde sadece fotoğrafı kaldı bana keşke kucağıma alıp kokusuunu alabilseydim diyorum bu acıyı yaşamayan seni asla anlamaz hele doğum yapıp seni kadın soğum servisinde yatırmaları herkesinbebeği ağlayıp susması için emzirirken senin kucağının boş kalmasına ağlaman 😔 allahım bu yangın bu acı hiç bitmiyor içimi kimseye anlatamadım anlatmadım dökmedimmm telefonumda not kısmında şifreli kızıma içimi döktüğm yer var hergün oraya yazıp ağladım 19 kasımda 32 haftalık kaybettim çok zorr çokkkk kimsenin bebeğini sevemedimmm sevmeyi bırak o ortamlara girdiğimde lavaboya gidip ağlayıp geri geldimmm kimse anlamaz bunu ah ahh yavrum. Hep şey düşündüm asla bidaha hamile kalamam çok korkuyorum vs kızımı sevdiğim gibi sevemem ne bilim çok farklı düşünceler şimdi 6 haftalık hamileyim ve her şeyden tereddüt ediyorum önceki kızımı kaybedişim doktor kordonunda kan pıhtısı olsuğunu ve kordonunun 3 tane düğüm attığını söylemişti şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım 10 haftaya yakın perinatoloğa gideceğim tek duam sağlıklı eli ayağı düzgn zekası yerinde bir çocuk doğurmak asla kaybettiğim kızımı unutmacağım ama bu bebek te iyi gelecek o yüzden kötü düşünme şuan seni çok çok iyi anlıyorum her şey bitmiş gibi ama inan öyle hissedip kalkacaksın mecbursun ben bu sürekte bir de hatayda deprem yaşadım onun üstüne eşimden 9 ay ayrı kaldım depremden dolayı yeni kavuştuk 1 ay oldu yani ne diyim nasıl anlatayım yazıyorum ama tam hissettiklerim bile dwğil bu süreçte işe girip çalıştım milletle yüzleşmemek için çünkü kimse seni anlamaz kafam dağılıyordu gece başımı yastığa koyup yazıp ağlayıp uyuyup uyanıp işe gidiyordum benim 1 yılım böyle geçti ya
Bburrcu Tugceeeesss Rabbim sabır versın aynı seylerı aynı duyguları yasamısız komşuya arakadasa anlatınca acımı yıyecek ekmegı yokmuş deyıp konuyu kapatıyolar demekkı basına gelen daha ıyı anlıyomus yazdıgınızı okudum aynı problem aynı duygu aynı psikoloji inşallah saglıcakla kavuşuruz bebişlerimize 😢
YG07_07 Tugceeeesss öyle güzel anlatmışınız ki yaşadıklarımı siz anlatıeken tekrar o anlar geldi aklıma ben ölü doğum yaparken yan tarafta bi anne doğum yaptı bebeğin ağlama sesi geldi bi umut dedim belki benim bebeğim de ağlar ve yaşar ama olmadı o anları kaç yılgeçerse geçsin unutamaz insan Allah kimseye yaşatmasn benim de kızım olacaktı herşeyini hazırladık a z ye herşeyi hazır doğumu bekliyorduk ama olmadı hayırlısı böyleymiş
Aypare YG07_07 Başınız sağolsun. Diyecek tek şey var ise inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allah biliyor herseyin en hayırlısını Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın.. Allahim ahirette kavuştursun kardeşim 🤲🏻💕
Bburrcu Odalu basınız saolsun rabbım kucagınızı doldursun hamılelık surecınızde kan sulandırıcılar yada kullandığınız ilaç vıtamın varmıydı neden olmus teşhıs söylendi mı
Odalu Bburrcu şuan hamileyim tekrar 5 haftalık hani öğrendim.. ve insan hep o korkuyu yasayacak galiba yine bir şey oldu mu olacak mı diye. Hayir devlette oluyordu takibim sadece progestan kullanıyordum
YG07_07 Bburrcu inşallah yaşamayan kişiler anlayamıyor malesef yine olur üzülme diyip geçiştiriyorlar 😒
YG07_07 @“Bburrcu”#p30449211vitamin kullanıyordum sadece kan sulandırıcı kullanmadım. Neyden öldüğü de belli değil tahlil yaptık gen testi yaptık herşeyim normal çıkıyor hiç bir sonuca varılamadı ve ikinci gebelikte te aymı şeyi yaşayabilirsin dedi doktor
Begovicka YG07_07 bence bir sey demese insanlar daha iyi, uzulme eeee?? Hemen uzulmeyi birakiyorum. Sacmalik ya, deli oluyorum boyle tepkilere, ben artik anlatmiyorum kimseye ya da bazen tersliyorum.
Baycam YG07_07 22hFtalık ölü doğum yaptım normal doğurdum 2 sene geçti üstünden nasıl bi acı nasıl boşluk nasıl bi içine ağlayıp herkesten uzaklaşma bunu çok iyi biliyorum. Defnedilişi morgdan alışımız şuan mezarında çıkan pembe gülleri…. Çok zor çok. Sütüm geldikçe gözümden de kan akıyordu sanki.. rabbim tekrarını göstermesin. Başın sağolsun bacım cennette koşan meleklerimiz var bol bol dua et tek kalma. Rabbim sabırlar versin
Tugceeeesss YG07_07 ve söylenecek hiçbir şey kalmıyor teselli edemem ama seni anlayabilirim 🙏🏻 istediğn zaman yazabilirsin konuşup rahatlamak istersen
Mavidunyamm YG07_07 evet ben 2021 de 32 haftalık ölü doğum yaptım. 3 ay sonra tekrardan hamile kaldım ve sağlıklı bir şekilde doğdu bebeğim. Allah’tan ümit kesilmez. Ben hiç isyan etmedim. Evet çok çok üzüldüm başkaları sütüm gelsin diye uğraşırken benim sütüm gelmesin diye doktorlar ilaç verdiler o psikoloji bile yetiyor insanı üzmeye. Bende karın sertliği için gitmiştim doktora böyle taş gibi olmuştu karnım ve gittiğimde kalbi durmuş denildi. İlk bebeğim ilk heyecanımdi ama cennette kavuşacağız biliyorum 🌸🌸
_Mom5833 YG07_07 Öncelikle başınız sağolsun bende sizinle aynı durumu yaşadım 2yıl bitti benim bebeğim de 31haftalıktı sezeryanla doğum yaptım çok acı biliyorum herşeyi hazırdı.acısı geçmiyor hafifliyor sağdece.tez zamanda toparlanırsınız umarım Allah kucağımızı boş bırakmasın hepimizin.