babyshark__ Derinnmom normal canım ben dokturma sormuştum ama sakın sıkma elleme erken doğuma sebep olabilir demişti
Nesfur41 Derinnmom 33+2 yim dün akşam benim de geldi doktorum normal dedi elleme sıkma hiç dedi evde de sütyenle dolaşma sıkmasın dedi seni oynaşırsan doğumunu tetikleyebilir dedi
Nesfur41 Derinnmom Aynen giyme ki sıkmasın benim az önce yine geldi bakalım cuma kontrolüm var bu sabahta sancım çok oldu inşallah sıkıntı çıkmaz
Sltnnv Derinnmom valla internete pek bi şey sormamalı ben bıraktım şahsen sağlıkla ilgili şeyleri Google a sormayı çünkü insanı boş yere telaşlandırıyor 😖 ben o zaman doktoruma da sormuştum hiç erken doğum riskinden bahsetmemişti normal demişti
Sultanoncul Derinnmom yanlış hatırlamıyorsam 30. Haftalarda benimde gelmişti ama kızım 40 haftalık doğdu 🙈
Rumeysaglnin Derinnmom hayır olmadı emzirmeye başladığım zaman oldu oda ilk bebeğim olduğu için çok fazla bir bilgim yoktu inşallah ikincide daha güzel bir emzirme dönemimiz olur 💙
asell13 Derinnmom normal canım gelebilir sakın sıkma elleme akıyosa aksın sıkarsan rahimi uyarmış olursun bu erken doğumu tetikler kendi akmasında soeun yok
Guzelanne3435 Derinnmom 18 haftaligim başından beli geliyor sol göğsümden işlendiğini rahatsz oluyorum anlıyorum özellikle sanki dus sonrası oluyor