kubra345134 Nur_Y İnternette yazılan bakmayın doktorlar vajinal varis oldumu normal doğum önermiyolar
Nur_Y kubra345134 kişiden kişiye değişiyodur o zaman bilmiyorum ben bu sitede de varış doğuma engel değil diye okudum
Sevdayaz evremy0 aslında doktor geçeriz demişti ama geçmedi nedense muayene falan da olmadım sonrasında 34 haftada bırak ilacı dedi sadece bende anlamadım ve soramadım da aklımdan çıktı. Devlet kontrolüllüyüm bazen bişeyler soramadan kontrol bitiyor başka hasta falan alıyorlar insan unutuyor.
kubra345134 evremy0 4 cu ayda belli olmaya başladı asla küçük abdestimi yapamıyodum o bölgedeki ağrıdan dolayı bı süre sonra elimi dokundum oraya tuvalete gittigimde serçe parmağı kalınlığından damarlar oluşmuştu bu şekilde daha da ilerledi hatta şuan da alıştım tuvalete otururken felan artık
Zedezede Merhabalar bende 25 haftalık hamileyim 4. Gebeliğim bende de aynı durum var şişlik ve ağrı var ayakta durduğum da basınca bile ağrıyor yakın arkadaşım da öyle olmuş normal doğum yapmış ve geçiyor dedi bende henüz gitmedim doktora
kubra345134 Aycannn06 belirtileri o bölgenin çıkıcak gibi hissedilmesi tuvaleti yaparken zorlanma zonklama şeklinde ağrı özellikle tuvaletini yaparken