Gizemess Canookii ikinci de büyük ihtimalle membran sıyırma yaptı diyorlar ki bana da öyle geliyor baya zorladı ama herkeste yaramıyormuş. Keşke tetiklemiş olsa yani de doğum gerçekleşse 🤷🏻♀️
Gizemess Canookii çatı muayenesi gibi iki parmakla bebeğin kesesini rahimden mi bir yerden sıyırıyor öyle bir şey 😂 yani doğumu başlatmak için
Canookii Gizemess valla ilk defa duydum bu sıyırma işlemini aman aman o zaman geç yapsın çatı muayenesini daha iyiymiş
betullylmzz Gizemess bunu doktorunuza danıştınız mı benim doktorum da hurmayı çok abartmamamı söyledi hem şeker açısından hemde bebişe kilo aldırıyor doğum zor olabilir diye
Gizemess betullylmzz şekerim olmadığı için yiyebilirsin dedi ve benim kız biraz zayıf o yüzden sıkıntı görmedi ama kuzenime mesela yasak koydu doktoru hurmayı çünkü oğlu zaten 400gr fazlaydı haftasına göre.
Gebe67 Gizemess valla gittim dr a ne sancı var ne bişey. Kanala da inmemiş hala. Baş aşağı bekliyor sadece. Napıcam çok kararsızım
Gizemess Gebe67 egzersizler var internette kanala sokmak için, ben yapıyorum bir kaç gündür göbeğim indi dün
Gebe67 betullylmzz keşke benim adıma karar verseler ya. Dr da bana bıraktı şuan kararı normal doğum istiyorum diye. Ama gelmeyecekse 41 e kadar beklemektense sezeryan olurum şimdi
Gebe67 Gizemess ben yürüyüş aksak yürüyüş pilates topu hurma ahududu yaprağı çayı 36 dan beri yapıyorum😅😅