Htp1997 Mother Canım benimde böyle oldu önce iki haftada 750 gr almıştı doktor çok iyi beslemişsin dedi sevindim baya sonra bir haftada 100 gr almış gözüktü çok şaşırdım daha çok bekliyordum doktor önceki yanlış ölçülmüş olabilir dedi milim yanlış ölçüm çok fark ettiriyor. En iyisi doğumda belli olurmuş.
Bsrblr Falancahanim Selçuklu tıpta kıme gıdersınız ben Meram tıp alı acar Basaran klınık Ahmet Basaran ıkısıne de gıdıyorum bebıs ne kadar bız yarın 35 hafta olacaz ınsallah 😍
LavinsMom Melodimm yox tebi dogus istirdim axi men goz yoxlanisi etmeyi istedim goz dibime falan baxilsin eger icaze olsa tebii olacam oncun vaxt verilmedi ama cekap olacam 15 gune
Melodimm LavinsMom InsAllah.Men qərar verdim kesr üçün.Gelen həftə deyəcəm insAllah həkimə.Normala dözə bilmərəm mənə elə gəlir.
Htp1997 Gmm41 Klâsik kilo aldıran yumurta, kaşar, kefir,süt, tahin pekmez, muz vs yiyordum ama o çok kilo aldığı iki haftada nesquikli süt içtim her gün ben onun etkisi olduğunu düşünüyorum
LavinsMom Melodimm he menim hekim elece kesr elemir. Bi tutarli sebeb lazmdi dogusa engel olacaq bi xestelik problem 😄 oncun arxayinamki meni zorla kesre soxmuacaq. Bi risk olmasa
Ozlem_1997 Falancahanim merhaba bende 35 haftalık hamileyim 2250 2 hafta geriden geliyo küçük bir bebek dedi
Falancahanim Ozlem_1997 Size geriden geliyor dedi mi doktor? Benim de 2300 dedi usg kağıdında 2500 yazıyo ama doktorum uyumlu haftayla dedi
Melodimm LavinsMom Mən qərarı özüm verdim.Hekim dedi sənə nece rahat olacaqsa elə et.Mende də özünü sıxma problemi var.Qorxuram bacarmaram uşağı təhlükəyə ataram.Ona görə risk eləmirəm.
Mrvm005 Falancahanim 37 haftqda 2650 idi benimki. Cokdq dusuk degilmis bnce. Bide kilonun onemi yok bnce yeterki saglikli olsunlar. Ilk kizim 38 de 2800 ile dogdu suan yaşitindan uzun zayif duruyor ama kilosu ust sinirda yasitlarinq gore. Yeterki saglikla gelsinler eve
Falancahanim Mrvm005 36+3 de tekrar randevum var bakalım ne kadar çıkacak evet sağlıklı olması daha önemli :) 🧿
Canookii Falancahanim yaa benimde 36+3 te randevum var çok merake diyorum kaç kilo oldu acaba diye en son 32+2 de 2180 Gr dı
Falancahanim Beyzanrkrkmz O zaman gayet normal hepimizinki. İri olması da zor normal doğum düşünenler için
Falancahanim Bsrblr Arzu hocaya takipliyim:) öğretim görevlisi. İlgili iyi bi doktor ☺️ 35+2 yim bende