dna hasarini tecrubeli bir doktor tarafindan takiple tedavi ettirmeden gebe kalmak kadin icin işkence,anksiyete..1.5 yildir cocuk icin ben tedavi goruyordum gorunen bir sorun yoktu ama yine de ilaclar igneler yaptiriyorlardi,esimden test yapmasini istedim ama orda da sadece hiz ve sayi vardi daha detayli veriler oldugu konusunda bilgim yoktu esimde türlu turlu urologa gorundu sayisi 40 milyon oldugu icin bir sorun yok dendi ama likefaksiyonu hep 120 dk ciktigi icin bir sorun enfeksiyon oldugunu dusunuyordum bir gun urologa bundan bahsettim ve sivilastirici balgam sokucu verdi(asil sorunu cozmek yerine sivilastirici sacma)saglikciyim ama alanim olmadigi icin cahil doktorlar ne derse uymak zorunda kaldik bir yandan da esime ceviz bal çörekotu proxeed plus keciboynuzu veriyordum olmuyordu.Tatile gittik geldik kredi cektik tüp bebek yaptiralim diye gebe kaldigimi oğrendim forumlari tararken dna hasari ve morfoloji detaylari gozume takildi ve gebelik haberini aldiktan sonraki gün esimi teste gonderdim gelen sonuc mutlulugumu kursagimda birakti morfoloji=1 dna hasari=%30 1.trimesterdeydim aglamaktan göz yasim kalmadi forumdakileri okudukca aklima geldikce, ne gelirse Allahtan ama hakkimi helal etmiyorum ruh sagligim,beklentilerim,korkularim,endiselerim,anksiyetem..