Selinselinselin Jalovemes ben kızımda 2 adet kullandım paket değil sonrasında normal pede geçmiştim. Hastanedeyken rahat sonrasında ped rahat oluyor.
Canookii ElifKarata aşko tombişmissin biraz,😅😅😊 Ben 35. Haftadayım 61 kiloydum en son ben l beden alsam olur herhalde banada sıkmaz en azından
ElifKarata 11-02- valla ben önceden canped aldm buda güzel ama depend ilk gebelikte kullanmistm indirime gircegi aklıma gelmedi ben depend baktigmda 185 ti canped 120 di 🤣🤣🤣🤣
minikmucizeemaak Canookii Ben Perşembe günü doğum yaptım, Şuan 79 kg yim 1.64 boyum L beden rahat oldu bence sana büyük gelir l canım kuzenim ilk paketi vermişti o M rahat edememiştim ama bu rahat
ElifKarata Canookii kuzum 176 boyum var baliketliyim 🤣🤣 kilomu söyleyince genelde beni görenler şok oluyor 🤣🤣🤣
minikmucizeemaak Jalovemes Canım çok büyük rahatlık depend Perşembe akşamı doğum yaptım 2. Paketi aldım Şuan da onu kullanıyorum bitince normal ped e geçeceğim akşam geçti sızdı derdi yok
SevvaallEr Bende aldım ama Normal doğum dikişli oldumu dikişlere çok batıyormuş bikaç kişiden duydum bende , gene normal lohusa pedlerınden alın yanınızada kızlar
Canookii ElifKarata hay maşallah barekAllah kız boyunun birazını bana ver beya ben 150 yım🤣🤣🤣 belki o kadar bile yokum
Cicekmelisa Jalovemes bir paket yeterli oldu bana ama bana hastanedende vermişlerdi evde onları kullandım iki gun iki paket alın siz gercekten cok buyuk rahatlık tabi herkesin kanama durumu farklı olabiliyor onuda goz önunde bulundurmak gerek
minikmucizeemaak Canookii Evet canım büyüm rahat ama xl çok büyüm olur ben m ile de çok zorlanmadım ama l ile daha rahat ettim düşün
sasha ElifKarata ben hemen uygulamasından bi tane söyledim, bi tane de önceden amazondan almıştım 189 liraya, bu indirim güzelmiş, haber verdiğin için teşekkür ederim.
sasha Cinarsaitinannesi hmmm ben de sezaryen olursam orayı korse gibi sarar rahat ederim diye almıştım, bakalım nolacak.
Boncukk123 ElifKarata canım standart beden mi oluyor onlar hic bilmiyorum kac kiloya kadar giyilebilir büyük küçük gelme ihtimali var mı
ElifKarata Boncukk123 kuzum üstünde bedenleri bide kilo aralığı yazıyor ona bakarak alabilirsin ben mesela normalde xl alıyorum çoğu şeyi onlar baya likralı l gayet geniş oldu bana bedeninden bir küçük olarak alabilirsin bence ama sen üstüne bak yine alirken