Gamzealptkn YesimAykut 2 gn arayla ptesi vermştm farklı labrtvar ama yne de bu kdr çok farketmezdi sanrm
Teslimenursevil Kivircikkuala histeroskobi oldum canım 1 hafta oldu işte bakalım bundan sonrası hayırlısı şuan duphaston kullanıyorum regl oluncada femara kullanıcam sonra doktora gidicem yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi kullanmak istiyorum
Kivircikkuala Teslimenursevil ne çektik be teslimeee çift çizgiyi görcez aşkım az kaldı 😁💕 ben laparoskopi olalı 7 ay oldu
YesimAykut Gamzealptkn canım bence vermeye devam et artmış sonuçta yüzde 60 falan olsa da olabiliyor bir de farklı laboratuvar olunca bence artacak🙏🤗
Teslimenursevil Kivircikkuala vallahi öyle her yolu deniyorum valla bakalım bu sefer ne olucak merakla bekliyorum🤷🏻♀️ laparoskopide mi histeroskobi gibi bişey onu bilmşyorum
Teslimenursevil Kivircikkuala ay pardon bebeğim mesajları karıştırdım valla kusura bakma ben inanıyorum birgün bizde buraya hamile olarak yazıcaz ümidini kesme
SemaNuuurrr Sakın öyle düşünme şans eseri postunu gördüm gebelik testi iğnenin 12. Gününde negatifti ama hamileymişim