Hopeful_mother Ben doktor önerisiyle kaşıntım dayanılma hale geldiğinde saç kurutma makinesi tutuyorum oraya. Kontrollü bir şekilde sizde deneyebilirsiniz, rahat ettiriyor bence ☺️
Elzem07 Hopeful_mother suan sirkeli su ile duş cok iyi geldi ama bu daha pratikmiş, onu da denerim azarsa. İnsallah daha da artmaz
Hopeful_mother Elzem07 inşallah, istersen tekrarlamasını beklemeden direk yap. Çünkü nemli kalmasıda kaşıntıya yol açıyor. Ne kadar kuru kalırsa o kadar iyi.
Elfffaras Elzem07 bide hakiki zeytin yağını sürüp peçete koyup yatın o da çok rahatlatıyor,başıma gelmişti çok kötü bişey yani ben öyle kurtuldum şükür
Angel161023 Elzem07 vajinaya hiçbir şey sürülmez daha çok enfeksiyon kapar kuru tutmaya özen göster pamuklu çamaşır giy zamanla geçer
Angel161023 Angel161023 ayrıca hamilesin hiçbirşey sürme herkes doktor kesilmiş 😂 sadece kuru tutmaya ve pamuklu çamaşır giymeye özen göster
Elzem07 Angel161023 doktorum sirkeli su ile yıkamamı önerdi kuzum, diğerlerine bende sıcak bakmadım. Sirkeli su 2 dk yaktı hemen geçirdi gerçekten tabii kaşıdgım için tahriş olan yer biraz acıyor hala
Elzem07 Beeyzanurr sabah iç camasırım siyahtı baya akıntım vardı canım göremedim, değiştirdim evet akıntım fazlaydı ama zaten son haftalardayım epeydir cok akıntım. O yüzden bilemedim
Elfffaras Elzem07 bende hamileyken olmuştum,Hiç bi zararı olmadı.İyi olmana sevindim tamamen geçer inşAllah canım
Cakiltasiii Elzem07 banada olmuştu doktor tavdiyesiyle travazol kullandım bir iki sürmem de direk bitirdi
Melos066 Elzem07 kekik suyu iyi geliyor bende de var aynı sorun kekiği suyla kaynatıp soğutup yıkamak rahatlatıyor