Ahseney bana verdıkleri dip ve tek örnek hic baklava yemıyo musun sen hic tatlı tüketmıyormusun oldu. Elbette tatlı yıyorum cokta severım ama tok karnına yemekten sonra cayın yanında vs. Hicbir zaman hamılelık olmasa bile ben 12-13 saat ac kalıp su bile icmeden baklavanın serbetini kafama dikip icmedim. Birde bunu hamilelikte yapıyolar cok cok önemlıyse gebelık sekeri icin gebelıgı ögrendıgımız andan itibaren takıp yapılabilir. Kacıncı haftadan sonra bakıyolar o ana kadar ztn dıkkat etmeyen etmıyodur. Ben gebelıktne once dıyetısyene gidiyordum. Evdede esımde bende asla saglıksız seyler tuketmeyız. Canımız abur cubur cekse kektir kurabıyedır evde kendımız yapıyoruz yanı. Ben normal hayatımda kendıme bedenıme bu kadar dıkkat etmısken, gebelıkte 12-13 saat ac kalıp bı anda sekerlı suyu kafama dıkıp icersem akabınde kan verdigimde seker cıkar haliyle, sonra da igneyi verıyolar yemeklerden önce karnına vurcaksın diye. Eee arkadasıma öle oldu gördük sahit olduk. Pişman olduda işten isten gecınce. Kimseyede zorla diyemem olma yaptırma. Herkes kendisinden sorumlu. Ben cok arastırdım okudum icime sinmeyince kafamdakılerı doktorumla paylastım. Sagolsun zorlamadı. Danışarak verdım bu kararı yanı. Bu formda cok baslık göruyorum bazen ama buraya sorulacak seyde degil bu konular.