Guzelanne56 akşam çaya eşimin kuzenlerı ve eşleri gelecek Ortalama 11-12 kişi olacağız Kek Mercimek köftesi Kıymalı börek Arpa şehriye salatası Yoğurtlu mercimekli erıste salatası Çaydan sonra da kedi dili tatlı ve kahve
Guzelanne56 Esraalic cok saolun ilk defa ağırlayacağım ve bunları yapabilecek vaktim var teşekkür ederim
Guzelanne56 Melekler12 ya ilk defa ağırlayacağım 2 senelık evlılıgımde hafıf olsun ıstemedım daha evvel bu kadar mısafır ağırlamadım çünkü❤️
Guzelanne56 LavinsMom ya bende suan çoluk çocuk yok ya bıde ıkı gün sonra gelecekler hazırlamak için cok baktım var olmuşken en iyisi olsun dedim emınım siz daha guzellerını yapıyorsunuzdur❤️
Guzelanne56 Egemoms1303 çok teşekkürler ilk defa ağırlayacağım bu kdr kişi bılemedım sormak istedim ❤️
Aybarssmom_ Ben hazır kuru pasta falan alıyorum kimse benden bişey beklemesin ben kendimden ümidi kesmişim senin yaptıkların ne hafifi 😁😁
Guzelanne56 Gamzecanpolat cok saolun ilk devam gelecekler en güzeli olsun ıstedım e vakit de bol çoluk çocuk yok❤️
Guzelanne56 Kumri cok teşekkürler başka bı gözden duymak cok iyi oldu eksıkse tamamlardım diye saolun tekrardan💙
Guzelanne56 LavinsMom allah razı olsun ınsallah sızı de ağırlamak ısterdım burdaki insanlar gerçekten cok güzel güzel kalplerınızden öpüyorum❤️