leylaaa1268 nasıl gidiyoo hamilelik? bende çok şükür herşey yolunda, cinsiyyeti öğrenmedik henüz 2 hafta sonra gidicem Allahın izniyle🤲🏻🥹sizde durumlar nasıl? öğrendinizmi bakalım cinsiyyetini?
Bburrcu leylaaa1268 14 haftalık olduk erkek dedı 16. Haftada netlestırecegını soyledı dün serklaj olduk bugün taburcu olduk stres stres bol bol başka bısey yok bende hayırlısıyla bı kucagımıza alsaydık panık atak olcam bu gıdısle 🩵siz nasılsınız
A-engin10 leylaaa1268 14+5 cinsiyet %90 kız dedi çok şükür 🤲🏻 kasik ağrısı kanama kahverengi lekelenmelerle başım dertte ne zaman biter bilmiyorum ama panik atak sinir stres sahibi oldum kalbim durmadan sağlıkla sıhhatle kucağımiza alsaydim 🤲🏻😔
tugbadurmaz34 leylaaa1268 14+2 de selamlar harika gidiyor desem yeridir çok şükür 🥰🧿🧿 bana da 2 hafta sonra 16 haftaya gel dedi net söyleyecek ona göre eşimle aramda kutlayacağız
Yaren1907 leylaaa1268 bende öyle 13 aralıkta gidicem kesin cinsiyetini öğreniceö Bugun14 haftalık olduk🥰
Ciwan-76 Bende 13+2yim yarın ikili tarama testine gideceğim cinsiyet belli olur diye umuyorum 🥰 benim de rahat geçse keşke mide bulantıları beni mahvediyor
YldrmNUR Bburrcu canım geçmiş olsun. Eltimde serklaj oldu yarın 1 hafta olacak kontrole gidecek. Gerçekten çok stresli bi durum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
leylaaa1268 Bburrcu ohh MaşAllah canımm🥹🫶🏻💙sağlıkla gelsin, çok şükür bendede herşey yolunda, tek dileğim sağlıkla gelsinler hepsiii tüm hamişler
tugbadurmaz34 Bburrcu geçmiş olsun serklaj olma sebebiniz nedir burada çok sık denk gelmeye başladım bizde o haftalardayız nasıl anlaşılıyor neye bakılıyor neden oluyor hiç bilgim yok
YldrmNUR 14+2′den selamlar. Bende bugün gittim hastaneye. 2 hafta önce hissiyatım kız yönünde demişti doktor. Bu hafta erkeğe dair bir bulgu yok kız gibi ama kesin değil dedi. Artık 18inci haftada ayrıntılıda giderim
leylaaa1268 A-engin10 ayy canımm hepsi geçicek İnşAllah, Sağlıkla gelsinler tüm bebişlerimiz, elini karnına koyub ayetel kürsünü oku🤎
Bburrcu YldrmNUR amin canım eltinede gecmıs olsun işlem çok güzel kısa süren bıseydı ama sonrası psıkolojık olarak berbat istemsızce ay bısey mı oldu ay akıntı mı geldı tuvalete gıdıp afedersiniz çiş yapmaya korkuyo insan çok dıkkat gerekıyomus dikiş atabılıyomus tedbır bızden takdır Allah’tan ama çok zor valla eltın nasıl yatıyo mu sureklı nasıl ılerlıyo bende sureklı serklaj başlıgı aramaya basladım fıkır olsun dıye kaç haftalık hamıle eltınız cok uzun yazdım kusura bakmayın içim dolmuş 😀
YldrmNUR Bburrcu o şuan 20. Haftada canım hatta 19.haftada ama bebek 1 hafta önden gidiyormuş. Erkek çocuğu. Şuan sadece yatıyor doktor poşet dahi taşıma demiş. Bir kaç gün daha bekleseydiniz bebeği kaybederdik demişler ona da. 2 gün hastanede kaldı işlemden sonra ama şuan iyiymiş ağrım sızım kanamam olmadı dedi. Evet atabiliyormuş dikişler ya umarım kimsenin dikişi atmaz. Bir de dikişler alınırken uyuştırmucaklarmış onu hissedersin demişler. 37 de dikişler alınacak bence hemen doğurursunuz siz 37de. Sağlıklı sıhhatli gelsinler de gerisi önemli değil.
Bburrcu YldrmNUR yaaaa moralını yüksek tutsun valla saglıklı gelsınler de gerçekten gelsınler karnımızda durmaları stres en azından gözümüzün önünde olurlar okadar acıya katlanıyo ki insan onlar ıcın rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın uyusturmadanda dayanabılırız inşallah bana sezeryan dedı bıtane sekız aylık ölü doğum var benım o sezeryandı rabbım gönlünüze göre versın allah hepımızın yardımcı sı olsun
YldrmNUR Bburrcu Rabbim acılarını göstermesin. Gerçekten sürekli olumlu düşünmek kendini öyle telkin etmek de önemli.Sende aklına kötü şeyler getirme ilki öyle oldu diye ikincisi de öyle olacak değil.çünkü her hamilelik, her çocuk farklı oluyor. Neden sezaryen dedi doktor
Bburrcu YldrmNUR benım bıtane sekız aylık ölü doğum var sezeryanla aldılar ıkıncı bebek de 16 haftalık acılma oldu doğdu öldü doktor da bunları yasadıgım ıcın serklaj yaptı sımdıkı bebek de bıtane sezeryan olduğu ıcınde buda sezeryan olurmuş ondan öyle dedı canım
leylaaa1268 Yaren1907 MaşAllah, bende 2 hafta sonra gidicem bakalım göstercekmi, geçen sefer göstermedi yaramaz, Allahın izniyle sağlıkla gelsinlerde💕🤲🏻
Greenleaf leylaaa1268 bizde bugün 13+6 yız, nipt testi ile kızımız olacağını öğrendik, ikili test yaptırmadık, ilk trimesterdeki gibi çok uyku ve halsizlik de olmuyor, iyiyiz çok şükür, sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🫶🏼🥰
Aseliimmm leylaaa1268 15+1 olduk bizde öğrenemedim ikili test için gitmiştim 13+5 de ama doktor 16 haftada net söylüyormuş yani buradan aynı doktora gittiğimiz bir anne öyle söylemişti perşembe cuma kontrole gidicem umarım öğrenebilirim onun dışında hamilelik zor bel ağrısı mide bulantısı tiksinme var 🤧
Ciwan-76 leylaaa1268 benimde ilk gebelik ben şu an dördüncü aya doğru gidiyorum ortadayım, ama geçen birşey yok sadece biraz daha azaldı 🙈
Ahsksdk leylaaa1268 şu bulantılar biterse benimde her şey yolunda gidecek inşallahh❤️ Cinsiyetimiz belli oldu ama ben hala bilmiyorum partş yapmak için bekliyorum🙈
A-engin10 leylaaa1268 amin inşallah canım Allah razı olsun okuyorum sürekli rabbim benimkinide hepimizkinide esirgesin 🤲🏻🤍