Aybarssmom_ Kızlar sabahtan beri adet olacak gibiyim, arada midem bulanıyor, belim ağrıyor, aşırı halsizlik var 33 haftadayım zaman yaklaştıkça mı böyle oluyor 🤦🏻♀️
Blueberry0 Aybarssmom_ evet bende de oluyor özellikle alt karnımda sanki regl olcam gibi ağrı oluyor. Belim kazık gibi dik duramıyorum. 5 buçukta kontrolüm var daha kalkıp hazırlanmadım bile . 34+2 olduk.
FatmAli0163 Aybarssmom_ Benimde aynı şikayetlerim var geçmeyen bel ve sırt ağrım var. İki gündür mide bulantım oluyor 33 hafta 1 günlük olduk
eminebzkrtt Aybarssmom_ muhtemelen yaklaştıkça oluyor ya yarın 37 haftalık olacağız aynı şikayetler bende de mevcut durduk yere mide bulantısı başlıyor sırt ağrısı nefes kesiyor üstüne bir de artık baskı yapmaya başladı artık gelseydi diye bekliyorum
essbl Dün de ben aynı şekilde oldum regl ağrısı gibi bacaklarıma vuruyordu ağrı halsizdim neredeyse hep yattım ve iştahsızdım canım hiçbir şey istemedi ilaç içeceğim için bir şeyler yedim sadece
Aybarssmom_ Blueberry0 bizim hastanede 32.haftada başlatıyorlarmış sistemlerine göre değişiyor demek ki belki bugün alırlar sizi🤩
Blueberry0 Aybarssmom_ artık haftada bir çağırdı kontrollere bakalım… 5bucukta kontrolüm var ben hazırlanıym🫶🏻