Mineartcc Kelebek1_ Ay ben konudan biraz bağımsız bir şey sormak istiyorum.. hastane odasını kendimiz süslemek istiyoruz görsellerde bulmaya çalışıyorum ama odalarda masa yok mu?
Kelebek1_ Mineartcc ay İnan hatırlamıyorum ama görüşün bi biz doğuma yakın odaları da gezmiştik süsleme yapacaksanız uygun bir şey bulurlar mutlaka yoksa bile
Kelebek1_ Senneanlarsinya yok değişiklik gibi değil bizim ki Saadet hocaya takipliydim ilk gebeliğimde doğum emine hocaya denk geldi çok yakın arkadaşlar emine hocayı da biliyordum zaten doktorum emine hocaya emanet edince ben sorun etmedim doğumu emine hoca yaptı İkimci defa da doğum için gidince kızımı doğuran doktor olsun istedim doğumu birlikte yaptığımız için :)
Mineartcc Elifgokce evet gittim ilgili ve sıcak birisi, ben demeden kendi no verdi hatta Bi kaç şey sordum çok gecikmeden cevap veriyor ilgileniyor
hellomama Bende ssvd istiyorum Anadolu yakasında en çok övülen isim Aytekin hanım şuan yeri bana uzak olduğu için gitmiyorum ama son haftalarda gitmeyi düşünüyorum
Dlbr23 Yagizinannesi_ canım doktorum ismini görünce doğum anılarım depreşiyor 😊 Çok güzel bir doğum yaptım sayesinde. Doğum anındakı ilgisi, şefkatı, alakası yönlendirmesi mükemmeldi. Allah razı olsun kendisinden
Meyranas Yagizinannesi_ oğlum sarılıktan Pendik medipol de yatmıştı devletten sevkle hemşireleri mükkemel olan hastanenin doktorlarının eline kimse su dökemez heralde maddi durum el verse kontroller olsun doğum olsun orda düşünürüm vala