Mayisss Doğumu beklemek yerine doğumu başlatan şeyler neler, mesela hangi yiyecekler hangi egzersizler ne yapmamız lazım. doğumu beklemek çok stresli sürekli acaba ne zaman olacak diye düşünmekten başka bişi düşünmüyorum
sevimkelam Mayisss Ilık su altında duş almak bi de hafif egzersiz tarzı hareketler var youtubedan bakabilirsin
Heyzilandmercimek Mayisss ben çömelip eşimden destek olarak ördek yürüyüşü yapıyorum pilates egzersizleri yapıyorum doktorum merdiven inip çıkabilirsin hurma ananas yiyebilirsin maydanoz suyu vs bitki çayları içebilirsin demişti
hllsahinn Mayisss ben 38+2 olarak yalancı sancıları çekmektense gerçeğini yaşamak istiyorum bebeğimi çok merak ediyorum 🥰 inşallah zamanında sağlıkla gelir. Bir hafta daha beklesen mi🥰🥰🥰🥰🥰ondan sonra yap her ihtimale karşı 🥰
Mayisss hllsahinn yalancı sancı cekmedim hiç sadece rahimime Cok baskı yapılıyor gibi hissediyorum sanki regl olacakmisism gibi bazen korkudan bakamıyorum bile acaba regl mi oldum diye
sevaldqn1 Yapmadığım halt yemediğim nane kalmadı 39. Haftadayım tık yok gelmek istemiyorsa ne Kadar zorlarsan zorla çıkmıyor 😂
Mayisss Babyannesii geçen muanede 2 kilo 8 yüz gram dediler bebek gününe göre iri diyorlar şekerden şüphelendiler açlık tokluk testi yaptım bugün onun için ondeymis yani haftasına göre
eminebzkrtt Mayisss ben bunu doktora sorduğum zaman hiçbir alakası olmadığını söylemişti ya ama deneyenler de olumlu sonuç alan olmuş mesela bilemedim hiç 🤔
sevaldqn1 Mayisss günde 10 taneye yakın yiyorum oturup ben etkisini göremiyorum yaklaşık 1 2 hafta oldu başlayalı bol yürüyüş yap merdiven in çık bunlar biraz bende sancı yapıyor ama devamı gelmiyor ne yazıkki
Melike_4949 Mayisss e benim 34 yada 35 haftada 2700 küsürdü 37 haftada mi iri dediler bana normal demişti doktor
Mayisss Melike_4949 suyu fazlaymis geçen ay dediler o zaman 33 34 haftalıkti sanırım geçen kasilmam çok olduğu için acile gittim orda yine su fazla bebek haftasına göre iyi şeker mi vsr diye busiru soru sordu da kaç gram diye sormak aklıma gelmedi
Mavimi Melike_4949 bende 34 haftalık hamileyim bebiş 3 kilo görünüyor haftasından da önde gidiyor 37 görünüyorum doktorum bi sorun yok dedi gayette sağlıklıymış bebişkom sdece genetik olarak iri olabilir dedi benim hamileliğimi öğrendiğim ilk zmnlardan beri önde gidiyordu ztn haftası😁
Mayisss eminebzkrtt bilmiyorum ki düzenli kullanımda erken doğum olmasa bile doğumu kolaylaştırır diye duydum sanki
Pruplemm Adaçayı ahududu yaprağı çayı ve ananas önerdi benim doktorum. Bol squat merdiven çıkmak bir de yer silmek yani askında ördek yürüşü gibi bi şey :) 39+2 deyiz gelen giden yok :) biraz nasip ya :)
Mayisss Pruplemm ya adaçayı hamileliğin başında düşük yaptıriyor diye şuan içmeye korkuyorum ne olur ne olmaz diye yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Melike_4949 Mayisss hmm anladım canım evet 33 34 göre iri oluyor birde şu fazla olunca da şekerden şüpheleniyorlar
Pruplemm Mayisss senin de söylediğin gibi hamileliğim başında yasak doğumu başlattığı için son haftalarda öneriliyor