Elo__35 Elo__35 en kötü 10 kilo alırsın oda zaten çocuk büyüyen rahim göğüsler vs derken 10 kg buluyor ben şuan 6. Ayımdayım 5 kg aldım işte
mavibirruya Elo__35 ayy Allah korusun bir de benim boyum çok kısa 😬 çok almamalıyım yoksa topa dönerim jsjs
Erkeekaannesii Elo__35 Kusma bende de vardı ilk 3 ay ama kusmama rağmen yiyordum ve haliyle kilo da alıyordum birde ilk hamilelik olunca gün geçtikçe kilo alıyorum 😂
01180322 Elo__35 30.haftlarda artık bakmak bile istemiyorum🥹😅ilk başta eşime ayda bunu almışım falan diyordm şimdi doktor konuyu acmadikca söylemiyorum😁kizcem gelsede eski halime donsem
Elo__35 01180322 bende de o özgüven çoktu bu kadar almışım felan diye şimdi tartıya çıkıyoruz oda benle bir kilo alıyor ondan bizim biraz komediye dönüşüyor tartı bozuk bu felan filan diyoruz 😂😂😂😂
Elo__35 Erkeekaannesii benimde ilk hamileliğim ben yiyemiyordum hastahanede felan yattım çok kötüydüm can boğzdan gelir ye anam ye 😂
01180322 Elo__35 😅bı haftada iki kilo almıştım eşim dalga geçiyo merak etme hepsi kızdır falan diye. Snrada bana küçük balina gebe sincap diye dalga geçiyo🥹😅
Erkeekaannesii Elo__35 Hele son 1 aya kadar poğaça kek falanda yemiyordum artık battı balık yan gider deyip poğaça kek yapıp yapıp yiyorum 😂😂
Newmommyy Elo__35 hahahah demek ki bebek baya besleniyor senden 😂 o kilolar hep bebeğe gidiyor bebekle beraber kilolar da gider merak etme😂
canan112 Elo__35 bence kilo almışız gibi değilde güzelliğimizin ve tatlılığımızın hacmi artmış gibi düşünelim😂😂😂
momqq Diyetlee yürüyüşle sabh akşam sporla 70i görmeye razı annelerr şuan gözü yaşlı eminim kiii 😁😁😁😁 kızz ne var 70de çok güzel bi rakam siz zayıflar doğrunca gidiyo zaten çok şey yapma 😁😁
dodu0207 Gebes66 hayır kız 😅 Allahtan boyum uzun da 80 kilo gibi durmuyorum ama doğuma kadar bende 85 90 arası bekliyorum kendimi 😬