Elo__35 65 ile hamile kaldım 70.5 üm sabah çıktığımda 23+3 haftamız kız ben hayatımda böyle bir rakam görmedim 😂😂😂😂 yüzüm morardı şoktan
dodu0207 Elo__35 28 haftalığım 68 kilo ile hamile kaldım en son 80dim 2 hafta önce cesaretim yok tartıya cıkmaya. Hayatımda hiç bu kiloları görmemiştim şok geçiyorum çok hızlı alıyorum. Genel anlamda sağlıklı da besleniyorum
Nili4321 Elo__35 bende öyle kilo aldım şeker çıktı diyet verdiler 24. Haftadan sonra sadece 2 kilo aldım 😭 dikkat edin lütfen yediklerinize
Gultenaslan_27 Elo__35 vlh ben tartıya cikiyom göbekten dolayı gözükmedi için hiç almamışım deyip geri iniyom😂😂😂
Elo__35 Nili4321 valla ben anlamadım sebze yiyorum tabiki çikolata falanda yiyorum ama öyle abartmıyorum şuanda bile ayıptır söylemesi karnıbahar yemeği yiyorum
Newmommyy Elo__35 55 ile hamile kaldım şu an sabah 59 çıkıyorum akşam 61 e merdiven dayıyor ve daha 17. Haftadayım 😂
Egemoms1303 Elo__35 ben kiloluydum ama 😂 tartiya çıkıp birden indim 😂 tansiyon ölçümünde yüksek çıkınca anladım o şoku 😂😂
mavibirruya Elo__35 ayy Allah korusun bir de benim boyum çok kısa 😬 çok almamalıyım yoksa topa dönerim jsjs
Newmommyy Elo__35 hahahah demek ki bebek baya besleniyor senden 😂 o kilolar hep bebeğe gidiyor bebekle beraber kilolar da gider merak etme😂
Nili4321 Elo__35 oh şifa olsun ben hep zayıf ve çok yiyen biri olarak şekerden önce eşek gibi hapur hupur yiyordum şimdi salata kemiriyorum 😂
Erkeekaannesii Elo__35 Sen yine iyisin ben 63 kilo ile hamile kaldım 25+3 üz şuan bu sabah 72.85 çıktım 🤦♀️ ömrümde bu kiloları görmemiştim Umarım sadece ben değil oğluşumda sağlıkla kilo alıyordur 👼