Cansu2018 Ya düne kadar bulantimdan ölüyordun. Bugün de bulantim gecti deli gibi yedim ictim bu kez neden bulanmiyorum diye kafaya takiyorum 🤦♀️ Atin beni kizlarr ama cok yuksekten olmasin 😂🤷🏼♀️
BayanYaman Cansu2018 😂 ah şu hormonlar bende 16. Haftama kadar bulantı çektim ne günlerdi hatırlamak bile istemiyorum şimdi ise midemde dipsiz bir kuyu var yediklerim nereye gidiyor hiçbir fikrim yok 😊
scl Cansu2018 aynı ben 😂 12. Haftama kadar bulantıdan öldüm öldüm dirildim. Tatlı yiyemedim hiç. 12 haftama geldim karnımın acıktığını ve tatlı yediğimi görünce acaba dedim 🤭😂 bu seferde noldu bana diye düşünür oldum 😂 ah bu hormonlar çok şükür iyiyz sağlıkla alırız kucaklarımıza inşallah 💗
Bsraeymenn Cansu2018 benimde birden bire kesildi 😂 yatak yorgan yatiyodum 3 aydır . Rahat rahat yemem yemem yiyeblyrm çok şükür 🙏😊
BayanYaman Cansu2018 umarım 🙏 yoksa ben hayatta zayıflayamam 30. Haftama girdim 11 kilo almışım öyle çok değil ama 59la hamile kaldım 70im şuan 75 le doğursam 5 kilo doğumda gitse 10 kilo fazlayla ben naparım bilmiyorum ya boğazı tutucam yada alıp başını gidecek 😥
Elifece BayanYaman bende senin gibiyim. 58le hamile kaldım 32. Haftadayım 70 oldum . Doktor bundan sonra Daha çok alırsın dikkat et dedi 😣
Civcivhikayesi Cansu2018 Civcivhikayesi ☺ iyiyim bende çok şükür az kaldı kalp sesini duymaya senin bemde cumarteisyi iple çekiyorumm
Civcivhikayesi ☺ iyiyim bende çok şükür az kaldı kalp sesini duymaya senin bemde cumarteisyi iple çekiyorumm
Cansu2018 Civcivhikayesi ayy sormaa yarini da atlatirsam gerisi gelir 🙈 persembe saat 13.00 da ogrenmis olcaaaam 😍
Cansu2018 Civcivhikayesi canimmm kalbini dinlediiiim 🙂 cok sukur hic bir sikinti yok 🙂 hersey normal folik asite devam 🙂)
Cansu2018 Civcivhikayesi hic korkma bak ben korktum korktum kendi kendime yemis bitirmisim. Keyfini cikar takma 🙁 ama elde degil biliyorum.