Melekprenses zeyykcr kaç haftalık hamilesin ve nerede oturuyorsun ? Ben karamanda oturuyorum daha yeni 4+3 günlük hamileyim
melike81_ Melekprenses benm ablamda karamanda oturuyor😂😂 ama doğru karamanmı acaba tam hastanenın karşısında oturuyor 😀
Ozge4154 Melekprenses yiaaa hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah zaman yavaş geçiyor gibi geliyor ama ilk zamanlar o kdr hızlı gecıyo ki suan gecmıyor durdu sanki zaman 😂♥️
Kubrabaytekin Melekprenses ben ilk dogumumda özelde sıkıntı yaşamıştım o yüzden devlet takipliyim sultan canan hanıma gidiyorum çok memnunum
HilalOturak 28+4 ten selam kızlarrr. Bende stadın o tarafta oturuyorum. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Arzgl123 Kubrabaytekin Evet ya sultan canana bı kere gittim bende çok memnun kaldım çok ilgili,özel de olsa onun için sırf özele gidilir.oazartesi günü yine ona randevum var belkide doğurmuş olurum insallh diye umut ediyorum gidince😅👍
Kubrabaytekin Melekprenses Beyhekime gidiyordum yaklaşık 4 yıl önce. Şuan gittiğim doktor orda yok. Doktorum muayenede gayet iyiydi memnundum ama 26.haftamda 5cm açılmam olmustu hiç bisey yapmadılar direk devlete sevk etmeye çalıştılar beni sonrasında araştırmada doğum yaptım