Beyza-Glr orda deglım suan ama cekırge dorukta calısmıstım fatma güray ve suhendan benderli işlerinde cok iyi

230993ikra23 teşekkür ederim ilgililer mi peki ben sormadan bişeyleri anlatan bir doktor istiyorum

Mmeleklr2 Aa sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah ilk kontrolümü onla gerçekleştirdim fakat hiç bişey söylemedi bana cansu hanım

Beyza-Glr Nilüfer dorukta Ayşenur kaya var ona gidiyorum ve çok memnunum hamileliğin ilk ayları aynı hastanede başka bir doktora gittim ama dediğiniz gibi sormadan bilgi vermiyordu ve aşırı soğuk gelmişti enerjisi asla tutmadı şans eseri Ayşenur hanımla tanıştım ve doğumuma çok az bir süre kaldı hala devam ediyorum çok tatlı takipli geçmiş muayenelerden bile konuştuğumuz detayları hatırlıyor çok memnunum kendisinden

Beyza-Glr dr mutlu kilciler 26. Haftamdan beri o doktordayim çok memnunum bu cumada doğumum olcak o doktorla😊❤️

Beyza-Glr çekirge doruk sühendan benderli mükemmel bir kadın en ufak ihtimal için bile didinir uğraşır iyi olsun ister ve ne zaman arasan anında açar seninle konuşur gerekli yardımda bulunur çok seviyorum kendisini 2 ablam bu sene onda doğum yaptı bende önümüzdeki mayısta yine onunlayım inşallah

Aryaam mutlu beye gittim iki kere aşırı sempatik ve iyi bir Dr çok güzel anlatıyor kendi numarasını verdi ne zaman arasanız dönüş yapıyor

Beyza-Glr bursa da sevde nur mert var tavsiye ederim oda doruk hastanesinde de ama hangisi bilmiyorum internetten bakabilirsin

Beyza-Glr kesinlikle Mutlu bey🙏🏻 Abartmıyorum adam o kadar anlayışlı o kadar kibar birisi 🥲 Bir gebenin rastlayacağı en harika doktor.. Rabbim nasip ederse kendisinde doğumum olacak. tıpta ayıp olmaz bana göre erkek olunca sıkıntıya düşmezsin kaldı ki kadın doktorların egosu erkeklere göre kat ve kat daha fazla..

Aryaam randevu almadım kontrolüm var öğlene doğru giderim heralde

Gulsumulass kürtajımı o yapmıştı çok ilgili tatlı bi doktor hamile kalırsam yine ona giderim diye düşünüyorum 😇