Yogurtlupilav Semaa12 rahim ağzında vardı, aldırdıktan sonra 1 ay içerisinde hamile kaldım. Hala baş veriyormuş, doğumdan sonra dondurtucam :)
kizbebekannesii Semaa12 benim rahim ağzında vardı aldırdım sonra Rahim filmi de çektirdim hamile kaldım. O poliple imkansızdı kalmam yani. Ameliyattan korkmayın öyle bişi varsa.
Cismmpoyraz48 Semaa12 Eltimde de vardı 3 yıl bebegi olmadı 3 yıl sonunda bi kızı oldu onunda her tarafı polipler kaplamıştı ama er geç oldu bebegi doğurduğu gün polipleri de aldırdı
Damla2557 Ben polip ile Hamile kaldım canım rahim içinde ve rahim agzında vardı ama sağlıksız bir gebelik olduğu için kürtaj oldum.
Semaa12 Semaa12 tekrar olmadi polip ameliyati oldum spiral taktilar rahmim yapismasin diye dun cikardim spirali daha
Sbarut Canım benimde polipim vardı ama 5 mm falandı bende hamile kaldım o şekilde kızım 2 aylık çok şükür. Senin kaç mm fazla kanaman oluyor mu ?
Semaa12 Yogurtlupilav dondurmaktami varmis ben 3 ay once oldum rahim yapismasin diye ameliyattan sonra spiral takti 3 ay kalcak spiral dedi simdi tekrar cikmistir diye korkuyorum kontrole gitcem
Semaa12 kizbebekannesii benim polipler rahmimin tamamini sarmisti historoskopi oldum hepsini jiletlemisler bide buyuklerdi 3 ay spiral takili kaldi simdi pirali cikarttim cuma gunu dr gitcem vajinal ultrasonla bakicam poliplerine tekrar cikmissa tekrar histeroskopi yapicam dedi bakalim 😔
kizbebekannesii Semaa12 anladım senin daha farklıymış canım rabbim şifa versin. Çünkü benim rahim ağzındaydı girişi kapadığı için çocuk olmuyordu. İnşallah senin de tekrarlamamıştır ben de doğumumdan sonra kontrol ettiririm tekrar ihmal etmeyin siz de.
Elifffcik67 Semaa12 evet genel anesteziyle rahimdeydi benimki.. ama spiral veya başka bişi kullanmadım bebek istiodum çünkü.. 15gün ilişki yasağı verdi sadece
Semaa12 Elifffcik67 bende bebek istiyorum ama rahim yapismasi ihtimali varmis ameliyattan sonra o yuzden 3 ay durcak dedi spiral