Hilalaktscbk Evinuuu Hamile kalmadan önce et aşererdim böyle aşkla yerdim. Hamile kaldım 23.haftaya girdim canım et istiyor ağzıma lokmasını koyduğumda çıkarana kadar gözlerimden yaş geliyor ve erkek bebek bekliyorum 🥲
Evinuuu Hnd_01 benim daha çok var neyse beklemisken doktor söylesin artık hurafeleri siz curuttunux nasılsa😂😂
Xxxmelodi666 Evinuuu kızım da aç gezdm tiksindim herşydn doğurana kdr kustum şimdi oğlum olck bi kıyma yiyeblyrm o da kndimi zorlayark çünkü 30 haftalık oldum bulantı devam ediyor
Dolphin16 Evinuuu ay walla doğru olabilir etçil hayvan gibiydim önceden hamile kaldığından beri et kokuyor tavuk kokuyor 30 haftalık oldum hala daha yiyemiyorum zar zor yemeğe çalışıyorum 😩
MelteM2cck Evinuuu asla yanlış. Ben ilk kızıma hamileyken ilk günden son güne kadar et aserdim. Haşlama et olsun İskender lahmacun olsun et olsun da ne olursa olsun. Sonuç kız 😁 Şimdi ikinciye hamileyim tiksinmedim ama asermedim de eti. Sonuç kız 😁
Tazeanneee11 Hnd_01 paylaştığım ultrason görüntülerine etiketledim sizi bide sizin yorumunuzu alalım 😊
Aysnr11 Evinuuu eskiye nazaran daha çok et yiyorum canım istiyor cinsiyetimiz kız alakası yok bence 😇
Mom3424 Evinuuu etten ve tavuktan acayip tiksindim hala daha yemekte güçlük çekiyorum 6 aylık olucam , cinsiyet erkek
Ynzmrl Evinuuu Hurafe ilk çocuğum erkek ne kırmızı et ne de tavuk eti görmek istemiyordum şimdi bir kızım olacak aynı ne kırmızı et ne de tavuk eti istemiyorum 😊 bol bol karnabahar, brokoli, kereviz uff onları yesem 😂
Evinuuu Ynzmrl ne iştahla söylediniz ama bende onları istemiyorum normalde de sevmez mıydım acaba bilemedim 😂ete bulayın beni özellikle kuzu .hamile olduğumu anlamadan önce mangalda ayipttir söylemesi nasıl kuzu yedim belli değil yok böyle bişey 😂😂