Evinuuu Bebisbg34 normalde sever misin et tavuk belki normalde de sevmiyrosun hamilelikte estra mide bulantısı oluyordur ?
Evinuuu Hnd_01 ayyyy ben merakliyim nasıl bejleyecem afedersin cisime bile bakiyroum nasıl rengi diye ama yok 😂😂
Evinuuu Pamuk ama yumurtlama zamanına baktın degil mi ikisi farklıymis çünkü son adet tarihine göre değil yumurtladigin tarih ?öyle.mi baktın
Hnd_01 Evinuuu nub teorisi için çok erkenmis sizin.bebek oluşunca ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapılabilir.
Hnd_01 Evinuuu nub teorisi bebeğin ultrasonda ki pozisyonuna göre tahminde bulunulur.bebegin nubu aşağı doğruysa kız,yukarı doğruysa erkek derler.bende erkek gibiydi.yukari doğruydu o çıkıntı.sanirim o ayagiydi 😂 o yüzden tutmadı.
Hnd_01 Tazeanneee11 ya valla öyle oldu 🤭😂Amin inşallah canimmm 🙏🏼hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucaklarimiza inşallah 🙏🏼
Hnd_01 Tazeanneee11 ramzi teorisinden hiç anlamam.nub olunca belki tahminde bulunabilirim.sizin ne kadarlık 😍
Nili4321 Evinuuu normalde de et yemem tavuk da belki ayda yılda bir oğlum olacak hamilelikte yine yemedim canım da hiç çekmedi arada tavuk yedim
22152215 Evinuuu hamile kalmadan önce etkili. Kzımda süt ve yumurta ağırlıklı beslendim cinsiyet kız oldu. Oğlumda et muz vb beslendim cinsiyet erkek. İlişki öncesi beslenme etkili cinsiyette ben inanıyorum
Evinuuu Hnd_01 benim daha çok var neyse beklemisken doktor söylesin artık hurafeleri siz curuttunux nasılsa😂😂
Tazeanneee11 Hnd_01 paylaştığım ultrason görüntülerine etiketledim sizi bide sizin yorumunuzu alalım 😊