Beyzanrkrkmz Blueberry0 her işte aşırı yoruluyorum yaa sizde öylemisinşz asla süpürge açamıyorum bi odada canım çıkıyor bel ağrısından😂😂
Blueberry0 Beyzanrkrkmz He ya sorma bugün odayı temizleyip ütü yaptım kendimi yere atacaktım artık düşün😅normal ev temizliğini bile zor yapıyorum😒Ayıptır söylemesi az önce tatlı yemeye gittik, bi kendime geldim şekerim düştü galiba ahahahajs🤪🤪🤪
zehruss Beyzanrkrkmz hem ağırlaşmış sancılı hemde sabırsız heyecanlı hissediyorum Rabbim yardımcımız olsun
Aysedgl 37+1 iz mide yanması ağrılar ağırlaşma mahfetti artık hemen doğursam suyum gelse keşke felan diyorum sürekli 😅
Beyzanrkrkmz Aysedgl ben şuandan diyorum bunu 😂😂 sağlıklı olsun inşallah ama çokta bekletmesinnler yaa😄😄
miniskesi Beyzanrkrkmz 36+1 🙋🏽♀️ gece hiç uyuyamıyorum artık, bebişin hareketleri çok sert 😅 hafiften korkmaya da başladım doğumla ilgili. hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık 🫶
Nemregn Beyzanrkrkmz bende 35+5 artık oturup kalmada zorlanıyorum en çokta tuvalet beni çok yoruyor yarım saatte bir gidiyorum. Doktorda haftalık kontrol istedi bakalım. Çarşamba randevumuz var
Beyzanrkrkmz dilek6 benim ilk bende karar vermek istiyorum bazen normal bazen spinal sezeryan istiyorum beynim yanıyor😄😄
Beyzanrkrkmz Blueberry0 yarasıın arada ödüllendircen kendinii😄😄 bende bi şey yemeden kendime gelemiyorum yaa özellikle karam ve vişneli meyve suyu ikilisi dipçik gibi yapıyo beni birden kendime geliyorum 😂😂
dilek6 Beyzanrkrkmz kimsenin doğum şekline birşey demem ama benim spinal gayet memnunum ve devlette oldum 😃normal doğum ablamda gördüğüm için o bilinç altımda daha kötü yer yaptı 🥲
Eurydice Beyzanrkrkmz ben de sizin gibi 35+0 ım 40. Hafta 1 ocak olsa da kızım sanıyorum daha erken gelecek başı aşağıda ve akşamları yalancı kasılmalar çok olmaya başladı. Bebek de hareketli Benim gibi geceleri kasılmaları olanlar var mı ?merak ettim
Beyzanrkrkmz Eurydice benimde ağrım oluyordu ama bu hafta bi farklı hissediyorum sanki böyle basınç ve kasıklarımda batmalar olıyoe bi sdoluluk hissi var yarın adet olcakmışım gibi 😂😂
Beyzanrkrkmz dilek6 eşimde spinal sezeryan ol diyor ne gerek var o an o acıyı yaşamaya sonrasında dinlenirsin diyor hani en azından doğum anında rahat olsak diyorum bende kafama yerleşti gibi 😄
Fatma77 Beyzanrkrkmz 35+2 olucam dakikalar sonra 😂 çok ağır hissediyorum kendimi bir iş yapınca çok çabuk yoruluyorum ve bel kasık ağrıları çok zorluyor 37. Haftada çatı muayenesi olucam onun heyecanı var son haftalar artık 🥲
Beyzanrkrkmz Fatma77 bendee cuma gidicem 37 de çatı muayenesi yapıyor ama doğum şekline karae veremiyorum 🥲
dilek6 Beyzanrkrkmz yani eşinde destekliyorsa Bencede çünkü gözümün gördüğü ve sonrası benim için tam travmaydı 😂 ablam beni gördükten sonra 3 gebeliğinde spinal sezeryan oldu ve bağlattı 😁