Birbahargunu sormanıza sıkıntı yok bende ilk de öyleydim 🤭😄
41.de hiç sancı acıklık agrı VS yoktu. Devlette dogum yaptım ve nst sancım asla 20 nin üzerine cıkmadı. En son 41. Hafta yatıs veriyoruz artık dediler.
Yatısım yapılacağı sabah çatı muayenesi yapıldı ilk defa sorun yok herşey yolunda acıklık 0 dendi. Suni sancı verildi 19 saat hala bişey yok yani bende bişey hissetmiyorum ciddi anlamda. Nst 2.saatten sonra düzenli sancı gözüküyor ama ben asla hissetmiyorum 🙄 19. Saatin sonunda 4 cm acıklık olmus dediler sancı attırdılar. 30 dk sonra yarım su bardağı su gelişi oldu o arada tabii ara sıra yatakdan kalkıp yürüyorum. Squat falan yapıyorum.
Sonra sancı başladı ufaktan derken 3 saatte 10 cm acıklık olmus. Sancı bitti ıkınma isteğim var sürekli ıkınıyorum büyük wc yapacak gibi. Baktım ön tarafımdan bişeyler cıkmaya calısıyor hemen hemşireyi cagırdık. Biz beklıyoruz suyum gelecek 1 kova falan diye öyle dogum olacak 🤭😄
Hemşire geldi carsafı bir kaldırdı bebeğin kafası gözükor ekip toplanın deid 5 dk sürmedi 2.ıkınmamda bütün suyu ile beraber kızım dogdu.
İlk dogum oldugu için ufak kesi atıldı 3 5 dikiş vardı.
Umarım bu 2 dogumum daha kısa sürede ve acısız agrısı dikişsiz olur 🤭😄