Meryemgrcy Selam kızlar bir arkadaşım bahsetmişti ilgimi çekti suda doğum hakkında bilgisi olan daha önce yapan var mı?
Boncukk123 Meryemgrcy bende isterdim canım yatar pozisyon da degılde oturarak kasları gevşeterek yapmayı isterdim ama bilgim yok devlette oyle bir imkan da yok zaten
AzcikMantikliOlun Meryemgrcy deneyimlemedim. Yurtdışında çok yaygın, ülkemizde maalesef fazla pahalı ve az sayıda özel hastanede yapılıyor. İmkanım olsa idi (yurtdışında olsam) denemek isterdim.
aogoya Meryemgrcy ay geçen benim doktora sordum doğum ücretini olmuş 70 bin Ne suya doğumu o hayal artık en az 100 civarıdır oda sormadım bile 😂
aogoya Meryemgrcy Meryemgrcy çoook araştırdım ilk gebreliğimfe çok istiyordum bende aslında Sonra özel ebem şunu dedi eğerki o an yapamadın seni yine doğum koltuğuna alıp suya doğum parası alırlar O beni bir tık düşündürdü ki ciddi bir fark vardı Suya doğum cesaret işi aslında ben kendimde onu göremedim belkide Çok iyi bir doktor olmalı onu iyi araştırın herkesin suya doğum hikayesi mük bitmiyor onuda çok araştırdım o yüzden benim için elendi 😂
nhduman Ben eşime demiştim ki ben suda doğurmak istiyorum. Şey demişti, saçmalama aşkım çocuk suda bogulur…. Ayahahahahh unutamıyorum ya.
Boncukk123 nhduman aynen eşim de oyle demişti 😂 bu erkekler cok komık olabiliyor bebek suyun içinde karnımızda bilmiyorlar 😂
Meryemgrcy Evett öyle yapiliyormus sanırım canım benim de baya ilgimi çekti daha sancısız oluyormus sanırım bir de Boncukk123
Dilara-23- Boncukk123 bazı devlet hastanelerinde var bu durum Polatlı’da suda doğum imkanı var mesela
Boncukk123 Meryemgrcy devlet hastanelerinde olacağını hic sanmıyorum özel de mümkündür ama daha iyi gibi geldi bana su gevşetir rahatlatır insanı ve kuru kuruya degıl suyun içinde bel asagısı cok ıyı olurdu ☺️🌸
AzcikMantikliOlun Kbrnrmrt Suda doğum bazı özel hastanelerde yapılmaktadır. Ortalama olarak 2000 TL ile 10.000 TL arasında ek ücret ödeyerek doğumunuzu suda gerçekleştirebilirsiniz.21 Şub 2022 Google da araştırdım böyle bir şeyle karşılaştım.
Meryemgrcy Ben Pendik Medipole geçeceğim oranın fiyatlari uygun baya suda doğum da varmis ama hic fiyat almadım muayeneye gittiğimde sorcam AzcikMantikliOlun
Dilara-23- Arkadaşlar sadece özel hastanede değil yaşadığınız şehirdeki devlet hastanelerinde de olabilir Ankara’nın Polatlı ilçesinde küçüçük bi yer olmasına rağmen devlet hastanesinde suda doğum var
Kbrnrmrt Meryemgrcy Hayır ama dediğim gibi 2021 yılıydı. Doğum da çok ucuz değildi. Asgari ücret 2800 ben 5000 tl vermiştim. Daha uygun fiyatlı hastaneler vardı yani. Şimdi fark 2.500 olabilir 😀
NovaVina_ Meryemgrcy hostan ziyade daha konforlu ve dogal geliyor. Ama iste bizim planlar ve bebegin gelis seklini gene bebek kendi belirliyor 🥹🥹