Buseycln 1Sendemi2 benim ilk öğrendiğimde 2 3 damla kanamam olmuştu ama 6+3 ten küçük geç döllenmiş görünmeyebilir dedi
Buseycln Evin3363 başka bi doktora daha görün derim canım doktorlar bebekler konusunda bazen yapılabiliyor
1Sendemi2 Evin3363 Amin inş duyarsın. Benim çok fazla değildi böyle kahvemsi bir lekelenme sadece silince peçeteye geldi az bisey bir daha da yok ama ağrım var biraz.
Evin3363 1Sendemi2 amin inşallah. Her isteyen herkese nasip etsin Allah’ım sizder sağlıkla alırsınız kucağınıza
birmucize1 Evin3363 bak kesenin icindeki beyaz nokta yolk sac oluyormus benimkini atiyorum seninkinide atarsan bakalim bi https://resimlink.com/08rqDke-LZ4
1Sendemi2 Buseycln bana doktor dedi ki kanamayı durdurulur ilaç falan kullanmaya gerek yok. Zorla tutmanın anlamı yok dedi bu ne demekse sokla soramadım da.
Evin3363 Buseycln başka hastanede randevu yok gidebileceğim tek hastane o malesef bende ona gitmek istemiyorum ama elimden gelen bişey yok ki
Buseycln Evin3363 beklemelisin bence biraz daha biz hamişler hemen güzel haberler bekliyoruz bazen 7.haftanın ortasında duyanda var 🙏
1Sendemi2 Buseycln aslında biliyoruz 7 den önce hiç biseyin netlesmeyecegini ama yine kendimize işkence cektiriyoruz. Ufak bir kanmam olmasa bn beklerdim ama bugün moralim çok bozuldu doktor yüzünden
Evin3363 Buseycln 12 gün önce kontrole gittiğimde yarın için ultrasona randevu verdiler gerçekten napacagimi bilmiyorum çok tuhaf bir bir şehir saçma bir hastane
Buseycln Evin3363 yarın kaç haftalık oluyor benimde yarın kontrolüm 🙏umarım güzel haberler alırız Allah büyük
Evin3363 Buseycln yarın sat göre tam 7 haftalık oluyor sabah 10 20 de randevumuz var hayırlısıyla duyarız inşallah siz kaç haftalıksiniz